fbpx

Cases

Hos Emailpro er vores fokus at være et personligt e-mail marketing bureau. Vi er stolte af at arbejde sammen med vores dygtige kunder, og vi er stolte over de resultater vi har opnået sammen. Vi er eksperter indenfor e-mail marketing, både for B2C og B2B e-mail automations. Udforsk vores cases for at se vores stærke resultater inden for e-mail marketing.

Økofamilien

Økofamilien er en dedikeret webshop med økologiske og bæredygtige produkter til familier og med en vision om at gøre hverdagen mere bæredygtig for deres kunder.

Med hjælp fra Emailpro har Økofamilien optimeret deres e-mail marketing strategi og opnået tydelige resultater. 

Nordic seaplanes

Nordic Seaplanes er førende udbyder af flybilletter med vandfly mellem Aarhus og København.

Sammen med Emailpro har Nordic Seaplanes formået at udnytte e-mail marketing som en stærk salgs- og engagementskanal.

Brands4kids

Brands4Kids er førende leverandør bag 8 stærke børnetøjsbrands i Europa. 

Med hjælp fra Emailpro har Brands4Kids været i stand til at løse deres udfordringer med e-mail markedsføring og opnå betydelige resultater.

Krifa

Krifa er fagforening og a-kasse i ét med 192.000 medlemmer. 

Krifa havde allerede ved samarbejdet start et rigtigt flot e-mail automation setup, men de ønskede yderligere hjælp til deres kommunikation til nuværende og kommende medlemmer via e-mailkanalen.

Valsemøllen

Opskrifter, tips og bageinspiration er nøgleordene i Valsemøllens markedsføring.

Emailpro har hjulet med at øge det i forvejen høje engagement i Valsemøllens e-mail marketing og implementere automations både til både B2C- og B2B.

Skovby

Skovby Møbler er en dansk møbelfabrik med en historie, som strækker sig over mange generationer (1933).

E-mail marketingaktiviteterne har understøttet kunderejsen og Skovby har opnået en markant høj åbningsrate på over 58% og en klikrate på over 17% i deres automatiserede e-mails.

Knowledge Cotton Apparel

Den danske og bæredygtige tøjproducent ønskede at vækste salget i sine nye webshops – blandt andet med automatiske e-mailflows.

Randers Storcenter

Det over 20 år gamle storcenter i Randers fører en særdeles moderne e-mail marketing strategi med segmenterede og automatiserede mailflows, som tiltrækker kunder til centrets mange butikker.

Havehandel

Havehandel.dk øgede salget via e-mail automations med 5 % på 1 måned uden at bruge penge på betalt markedsføring. Med Klaviyo salgsraketten steg salget og tallene taler for sig selv.

still nordic

Taskeproducent og -forhandler, still nordic, har fået hjælp til forskellige opgaver vedrørende e-mail automation, segmentering og modtagerlister – og sparet mange timer fordi de ikke selv skulle rode med teknikken.

Karamel-kompagniet

Kan man sælge gourmet karameller i en e-mail? Det kan man heldigvis. Det er Karamel Kompagniet et godt eksempel på. Se hvilke fristende e-mail automations Karamel Kompagniet sender. 

Henne Kirkeby kro

Henne Kirkeby Kro er en anerkendt destination for gourmetoplevelser og luksusophold.

Emailpros kompetencer og ekspertviden har bidraget til at optimere deres e-mail markedsføring og styrke forholdet til deres kunder.

“Camilla er super dygtig, målrettet og kreativ. Hun ved, hvad der skal til for at kunderne bliver interesseret i produktet på en enkelt og professionel måde.“

★★★★★ Louise Corneliussen / Ejer, Bodycool