fbpx

MailChimp konsulent

Jeg er Mailchimp konsulent, og jeg kan være din sparringspartner, eller lave alt dit arbejde i Mailchimp for dig

Har du allerede godt gang i din e-mailmarketing, eller har du brug for en sparringspartner til at tage dit arbejde med nyhedsbreve og e-mailmarketing til næste niveau? Uanset, om Mailchimp er helt nyt for dig, eller om du har brug for nye øjne på dit eksisterende set up, så er et samarbejde med en Mailchimp konsulent guld værd for din forretning.

En Mailchimp konsulent kender smutvejene i systemet, og er dus med funktioner, som du måske endnu ikke har gjort brug af. Derfor kan du, når du samarbejder med en Mailchimp konsulent, hurtigere beslutte, hvad der skal ske, samt hvordan du vil eksekvere på dine ideer. Dermed kan du også hurtigere opnå de resultater, som du drømmer om. Uanset, om du vil bruge dit nyhedsbrev og din e-mail marketing til at ”varme” dine leads op eller til at genere salg i din forretning.

Vælg en certificeret Mailchimp konsulent

Emailpro er Mailchimp partner

Der er mange, som tilbyder hjælp til Mailchimp, og derfor vil jeg helt klart anbefale dig at vælge en certificeret Mailchimp konsulent, eller en Mailchimp partner, som det også kaldes. Det er en person eller et bureau, som er certificeret i Mailchimp og funktionerne i systemet.

Vi holder løbende vores viden om Mailchimp ajour ved at tage kurser og tests, som eksklusivt udbydes af Mailchimp. Der er forskellige krav, man skal opfylde, for at blive Mailchimp partner, og det er bl.a. at man skal være tilknyttet minimum 20 Mailchimp konti. Derudover kommer de obligatoriske kurser og test.

Derfor er en Mailchimp partner certificering din bedste garanti for, at den konsulent, du indgår et samarbejde med, er kvalificeret til at løse opgaven.

Certificeret Mailchimp konsulent i Aarhus

Her kan du læse mere om MailChimp og nogle af deres nyeste værktøjer, du kan bruge til at vækste din virksomhed med.

Hvis du er overbevist om, at du og MailChimp er et perfekt match, så kan du booke en afklarende samtale om, hvordan vi hos Emailpro.dk kan hjælpe dig i gang.

Emailpro er officiel MailChimp konsulent.