fbpx

MailChimp konsulent

Jeg er Mailchimp konsulent, og jeg kan være din sparringspartner, eller lave alt dit arbejde i Mailchimp for dig

Har du allerede godt gang i din e-mailmarketing, eller har du brug for en sparringspartner til at tage dit arbejde med nyhedsbreve og e-mailmarketing til næste niveau? Uanset, om Mailchimp er helt nyt for dig, eller om du har brug for nye øjne på dit eksisterende set up, så er et samarbejde med en Mailchimp konsulent guld værd for din forretning.

En Mailchimp konsulent kender smutvejene i systemet, og er dus med funktioner, som du måske endnu ikke har gjort brug af. Derfor kan du, når du samarbejder med en Mailchimp konsulent, hurtigere beslutte, hvad der skal ske, samt hvordan du vil eksekvere på dine ideer. Dermed kan du også hurtigere opnå de resultater, som du drømmer om. Uanset, om du vil bruge dit nyhedsbrev og din e-mail marketing til at ”varme” dine leads op eller til at genere salg i din forretning.

Vælg en certificeret Mailchimp konsulent

Emailpro er Mailchimp partner

Der er mange, som tilbyder hjælp til Mailchimp, og derfor vil jeg helt klart anbefale dig at vælge en certificeret Mailchimp konsulent, eller en Mailchimp partner, som det også kaldes. Det er en person eller et bureau, som er certificeret i Mailchimp og funktionerne i systemet.

Vi holder løbende vores viden om Mailchimp ajour ved at tage kurser og tests, som eksklusivt udbydes af Mailchimp. Der er forskellige krav, man skal opfylde, for at blive Mailchimp partner, og det er bl.a. at man skal være tilknyttet minimum 20 Mailchimp konti. Derudover kommer de obligatoriske kurser og test.

Derfor er en Mailchimp partner certificering din bedste garanti for, at den konsulent, du indgår et samarbejde med, er kvalificeret til at løse opgaven.

Certificeret Mailchimp konsulent i Aarhus

Derfor skal du vælge MailChimp

Du har sikkert hørt om MailChimp og om, hvor smart det er, men er i tvivl om nogle ting:

 • Skal jeg vælge MailChimp?
 • Hvorfor skal du bruge MailChimp?
 • Hvad kan MailChimp gøre for min virksomhed?

Hos Emailpro er vi officielle MailChimp partnere og i denne guide giver vi dig svar på alt, hvad du har brug for at vide om e-mail marketing platformen.

MailChimp er en af de mest populære e-mail marketing løsninger på markedet og har mere end 20 millioner brugere verden over.

Hvorfor skal du så bruge MailChimp til at styre din e-mail markedsføring?

Her er fem gode grunde:

1. Alle kan bruge MailChimp

18 års erfaring og udvikling har gjort MailChimp til den førende e-mail marketing software for begyndere.

Platformen er nem at komme i gang med selv, hvis du ikke har erfaring med hverken e-mail marketing eller andre produkter på markedet. Får du alligevel brug for hjælp, kan du altid søge råd hos en dansk Mailchimp konsulent.

2. Det har alle de grundlæggende funktioner

Som e-mail marketing-begynder, så er behovet for funktioner begrænset til de mest basale, hvilket MailChimp naturligvis tilbyder.

MailChimp er ligeledes nemt at integrere med fx WordPress og Squarespace. Du kan komme rigtig langt med MailChimp, før du får brug for at opgradere til en anden software.

3. Det er gratis til at begynde med

En anden vigtig faktor for de fleste virksomhedsejere er naturligvis penge. Hvis du ikke er kommet i gang med at bruge e-mail marketing i din virksomhed, så kan det ofte virke som en stor investering, både tids- og omkostningsmæssigt. Hvis du vælger MailChimp, så kan du (næsten) fjerne software omkostninger fra dit regnestykke. MailChimp er gratis op til 2000 abonnementer.

Hvis du ønsker at opsætte e-mail automation i MailChimp, er den gratis version dog begrænset til det, man kalder single step automations. Sagt på dansk, så kan du ikke lave flows på flere e-mails med MailChimp – du kan kun sende en enkelt.

4. MailChimp er utrolig drift sikker

De fleste virksomhedsejere er enige i, at tid er den mest dyrebare faktor for dem i hverdagen. Derfor er det vigtigt at vælge en e-mail marketing software, der er pålidelig. På dette punkt er MailChimp en af de klart bedste løsninger på markedet.

5. MailChimp generer grundige rapporter, der viser din indsats

ROI og KPI er nøglebegreber for virksomhedsejere i alle brancher. Hvad får jeg for min investering og hvilke mål når vi med vores online markedsføringsindsats?

MailChimp sikrer, at du på nem og overskueligvis altid kan måle på din markedsføringsindsats. Du får konkrete eksempler på, hvad der virker og ikke mindst, hvad der ikke virker. På den måde kan du, sort på hvidt, se at e-mail automation vækster din virksomhed.

Vil du være din egen Mailchimp konsulent?

MailChimp sætter din e-mail markedsføring i system, så du ikke skal bruge mere af din værdifulde tid end højst nødvendigt. Med MailChimp kan du nemt opsætte nyhedsbreve, der sendes ud til dine kunder på et bestemt tidspunkt – det kan fx være en kampagne e-mail i forbindelse med udsalg.

Vil du i gang med email automation, kan du i MailChimp opsætte enkle e-mail flows og trigger e-mails, og på denne måde være din helt egen Mailchimp konsulent. 

MailChimp hjælper dig også med at holde styr på dine kunder ved hjælp af din mailing liste. På denne liste kan du segmentere og tagge dine kunder, så du har styr på, hvad du sender ud til hvilke segmenter. Ligeledes kan MailChimp integreres med Facebook ads, så du kan holde styr på dine målgrupper både på mail og Facebook.

Skal jeg så vælge MailChimp? Dette skal du overveje

Måske. Det kommer an på, hvor stor en virksomhed du har og, hvad dit formål med e-mail marketing er.

Hvis du har en større virksomhed og arbejder på B2B markedet, så vil du hurtigt vokse ud af MailChimp, derfor anbefaler vi, at du starter med fx ActiveCampaign, så du ikke skal skifte længere hen af vejen.

Hvis du allerede ved nu, at du har brug for længere og mere avancerede flows, så skal du naturligvis heller ikke vælge MailChimp. Du vil hurtigt løbe ind i væggen.

Har du derimod en mindre virksomhed og er du begynder når det kommer til e-mail marketing, så er MailChimp perfekt til dig. Det er billigt, nemt at håndtere og du kan på en overskuelig måde følge dine gode resultater.

Her kan du læse mere om MailChimp og nogle af deres nyeste værktøjer, du kan bruge til at vækste din virksomhed med.

Hvis du er overbevist om, at du og MailChimp er et perfekt match, så kan du booke en afklarende samtale om, hvordan vi hos Emailpro.dk kan hjælpe dig i gang.

Emailpro er officiel MailChimp konsulent.

Mailchimp FAQ

 • Hvad er Mailchimp

  Mailchimp er et brugervenligt e-mailmarketingsystem, som du hurtigt kan lære at sende nyhedsbreve i og lave forskellige automatiske e-mailflows. Nyhedsbreve er en vigtig markedsføringsplatform for mange virksomheder, fordi du kan opnå god effekt med få ressourcer.

 • Er Mailchimp gratis?

  Ja, Mailchimp er gratis at bruge, hvis du har under 500 kontakter på din konto, og maksimalt sender 10.000 kampagner om måneden. Med et gratis abonnement vil Mailchimps logo dog figurere nederst i dine udsendelser, og du vil have begrænset adgang til systemets funktioner.

 • Hvad er fordelene ved Mailchimp?

  Fordelene ved Mailchimp er, at det er et letanvendeligt system. Langt de fleste funktioner er intuitive at anvende, og du kan dermed hurtigt lære at sende nyhedsbreve med Mailchimp. Desuden kan du integrere Mailchimp med din webshop, så du kan tracke salget pr. kampagne.

 • Hvilke ulemper er der ved Mailchimp?

  Mailchimp tilbyder ikke lige så mange muligheder for at anvende automatiske e-mails som andre systemer. Ønsker du for eksempel at sende automatiske e-mails, når kunden har kigget på et produkt, uden at lægge det i kurven, så er Klaviyo måske et bedre valg for dig.

 • Kan jeg lave marketing automation i Mailchimp?

  Mailchimp har to typer af automatiske e-mails; customer journeys og classic automations. Customer journeys er Mailchimps nye automation builder, hvor du med en drag-and-drop funktion kan opbygge forskellige automatiske e-mails.