fbpx

Outsource jeres nyhedsbreve: 

Succesfuldt

Nyhedsbrev

Er I klar til at sende engagerende nyhedsbreve, der kan øge salget i jeres forretning?  

Så er vores Succesfuldt Nyhedsbrev pakke lige noget for dig!

Pakken er designet til jer, der ønsker at sende nyhedsbreve ud hver måned for at engagere jeres modtagere og skabe salg gennem jeres nyhedsbrev.

Med Succesfuldt Nyhedsbrev kan I være sikre på, at jeres nyhedsbreve bliver udarbejdet professionelt og med den rette målgruppe i fokus.

Pakken indeholder op til 2 nyhedsbreve pr. måned, inklusive al grafik og content, samt opsætning i jeres e-mail system og inkluderer en gang korrektur, så I kan være sikre på, at alt er som det skal være.

Vi tilbyder også et online kvartalsmøde, hvor vi planlægger den kommende periode og giver jer vores tips og ideer til jeres kommende nyhedsbreve.

ALT DETTE FOR KUN:

3.499 kr. /md ex moms

 Succesfuldt Nyhedsbrev er den perfekte løsning til jer, der ønsker at forbedre jeres markedsføring og skabe større salg gennem jeres nyhedsbreve.

3 fordele ved Succesfuldt Nyhedsbrev

Professionelt indhold

Vi sørger for at udarbejde nyhedsbreve, der er professionelle og engagerende, så dine modtagere bliver inspireret og ønsker at handle hos dig.

Optimering af nyhedsbreve

Vi optimerer løbende dine nyhedsbreve, så de altid er målrettet og relevante for din målgruppe, hvilket kan øge chancen for salg.

Ekspertise og sparring

Vi giver dig vores ekspertise og sparring, så du kan få inspiration og idéer til at udvikle dit indhold. Vi holder også et kvartalsmøde online, hvor vi planlægger den kommende periode og giver vores tips og ideer til dine kommende nyhedsbreve.

Når du investerer i Succesfuldt Nyhedsbrev får du:

Mere tid: At udarbejde professionelle nyhedsbreve kræver tid og ressourcer, som du måske ikke har. Med Succesfuldt Nyhedsbrev kan du frigøre tid og fokusere på andre vigtige opgaver i din virksomhed.

Professionelt indhold: Vores team af eksperter er specialiseret i at skabe professionelt indhold, der er målrettet til din målgruppe. Dette kan øge din effektivitet og salg.

Optimering: Vi optimerer løbende dine nyhedsbreve, så de altid er målrettet og relevante for din målgruppe, hvilket kan øge chancen for salg.

Sparring og ekspertise: Vores team af eksperter giver dig sparring og ekspertise, så du kan få inspiration og idéer til at udvikle dit indhold. Vi holder også et kvartalsmøde online, hvor vi planlægger den kommende periode og giver vores tips til dine kommende nyhedsbreve.

Pakken indeholder

Udarbejdelse af op til 2 nyhedsbreve pr måned
Content og subject lines, som øger åbningsraten*
Opsætning i jeres e-mail system
Inkl. en gang korrektur
Online kvartalsmøde á 1 time

 

ALT DETTE FOR KUN:

3.499 kr. /md ex moms

* Inkl. enkel tekstforfatning på dansk ud fra eksisterende materiale. I leverer billeder eller grafisk indhold.
Binding: 3 måneder. Herefter overgår aftalen til at have en opsigelsesperiode på løbende måned plus 1 måned.

Vores e-mail markedsføring er takket været Emailpro blevet mere strømlinet, forenklet og publiceres oftere, end det før var muligt.

Emailpro er nemme at arbejde sammen med, og de er hurtige.

Med Emailpros hjælp udsender vi nyhedsbreve oftere.

Annette Reimann

Marketingansvarlig, Henne Kirkeby Kro

Emailpro er effektive i deres arbejde og er den specialviden, vi mangler vi vores hverdag. De er hurtige til at svare og finder en løsning, der virker.

Emailpro er blevet en forlænget arm til vores marketingafdeling og fungerer til tider som en ekstra medarbejder. Jeg vil anbefale Emailpro til alle.

Anette Borgvardt Arentsen

Marketing Responsible, Brands4Kids

Emailpro har automatiseret og systematiseret vores e-mail markedsføring.

Camilla er kommet med mange nye og anderledes ideer. Jeg vil til enhver tid anbefale andre kollegaer i branchen at tage fat i Emailpro.

Lene Nørgaard

Marketingchef, Randers Storcenter

Derfor!

Succesfuldt Nyhedsbrev er den perfekte løsning til jer, der ønsker at forbedre jeres markedsføring og skabe større salg gennem jeres nyhedsbreve.

Succesfuldt Nyhedsbrev en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at forbedre deres markedsføring og øge deres salg gennem professionelle og målrettede nyhedsbreve.

Med Succesfuldt Nyhedsbrev får du frigjort tid og ressourcer, så du kan fokusere på andre vigtige opgaver i din virksomhed.

Kontakt os i dag for mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes med dine nyhedsbreve.

Vores e-mail markedsføring er takket været Emailpro blevet mere strømlinet, forenklet og publiceres oftere, end det før var muligt. Emailpro er nemme at arbejde sammen med, og de er hurtige. Med Emailpros hjælp udsender vi nyhedsbreve oftere”

Annette Reimann

Marketingansvarlig, Henne Kirkeby Kro