fbpx

Dit e-mail marketing bureau Emailpro

Velkommen hos Emailpro – dit dedikerede e-mail marketing bureau! Vi er glade for at have dig her. Hos os tror vi på effekten af personlig kommunikation, og vi ønsker at hjælpe dig med at opnå succes gennem effektiv e-mail marketing.

 

Let dit arbejde med et e-mail marketing bureau

I mange virksomheder er nyhedsbrevet en evigt dårlig samvittighed, som igen og igen må vige for andre “vigtigere” opgaver. Det er synd, for e-mail marketing er sandsynligvis den marketingkanal, hvor din virksomhed kan skabe mest mulig omsætning for dit budget.

For at få succes med e-mail marketing, mener vi, det er afgørende at skabe en forbindelse med dine kunder på en personlig og meningsfuld måde. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at forstå din virksomheds unikke behov og mål, så vi kan sende nyhedsbreve, der fanger opmærksomheden og engagerer dine modtagere.

Ud over at hjælpe dig med at skabe og sende engagerende nyhedsbreve, så hjælper vi dig også med at se og udnytte din virksomheds muligheder inden for e-mail automation.

 

Hjælp kunderne på vej med e-mail automation

Har dine kunder brug for at blive guidet videre mod et køb, blive inspireret til at lægge flere varer i kurven eller blive mindet om at købe hos dig igen? Så er e-mail automation en uvurderlig hjælp til din virksomhed.

E-mail automation er en ekstra håndsrækning til din virksomhed, som hjælper dine kunder igennem hele købsprocessen. Lige fra kunden viser en spirende interesse for dit produkt til første køb og efterfølgende genkøb.

Du kender sikkert mailen “Hov, glemte du noget”, som du får, når du har forladt varer i kurven i en webshop. Den er kun toppen af isbjerget af, hvad e-mail automation kan gøre for din virksomhed.

Desuden kan e-mail automation tilpasses dine kunders individuelle behov såsom deres erfaringsniveau med jeres produkter, deres yndlingsfarve og -stil eller noget helt tredje. E-mail automation kan tilpasses enhver virksomhed, uanset branche og sortiment.

Har din virksomhed færre end tre e-mail automations i dag, så er dit potentiale med e-mail automation stort!

Er du i tvivl om hvilke e-mail automations, der gavner din virksomhed? Så lad os tale sammen! Book en uforpligtende, afklarende samtale.

Hvem er Emailpro?

Emailpro blev grundlagt af Camilla Dudzinski i 2018, som har +10 års erfaring med e-mail marketing fra virksomheder såsom Bianco, ILVA, Krifa og mange flere.

Derudover består teamet af e-mail marketingnørder med ekspertise inden for e-mail marketing, e-mail automation og e-commerce.

Hvilke opgaver løser Emailpro?

Som e-mail marketing bureau tilbyder vi alle former for e-mail marketing services til virksomheder, som helt eller delvist ønsker at outsource deres e-mail marketing.

Er du enig i, at e-mail marketing er en vigtig markedsføringskanal, og ønsker du at outsource jeres e-mail marketing eller dele af den, så er du landet det rette sted.

Hvilke opgaver løser et e-mail marketing bureau?

E-mail marketing er meget mere end at sende nyhedsbreve. Derfor har vi også specialiseret os i at hjælpe med nært relaterede opgaver såsom strategiudvikling, e-mail automation, kampagneudvikling og rapportering. Derudover kan vi hjælpe dig med at forbedre dit “afsenderrygte” og minimere risikoen for, at dine e-mails lander i spam.

1. E-mail kampagner og nyhedsbreve: Baseret på dybdegående viden og ekspertise inden for e-mail marketing laver vi nyhedsbreve og e-mail kampagner med fokus på at skabe et højt engagement hos modtagerne af dit nyhedsbrev.

2. Strategiudvikling: Er du i tvivl om, hvad du skal sende, eller er du løbet tør for ideer? Vi arbejder tæt sammen med din virksomhed for at generere ideer til dit næste nyhedsbrev. Vi hjælper også gerne med at lægge en strategi og planlægge dine kampagner for hele året.

3. Kampagneoprettelse og -styring: Vi kan håndtere alle aspekter af dine e-mailkampagner, lige fra at skabe overbevisende indhold og designe iøjnefaldende skabeloner til at håndtere lister og implementere segmenteringsstrategier.

4. Infrastruktur og vedligehold: Hvor mange lister skal I have, og hvordan registrerer I nødvendige data på jeres kontakter? Vi kortlægger en meningsfuld infrastruktur i jeres e-mail marketingsystem, så deltagelse i webinarer, tilmelding til freebies og andre centrale events registreres korrekt.

5. E-mail automation: Mange touch points på en kunderejse kan automatiseres. Vi hjælper jer med at se og udnytte jeres virksomheds potentiale for e-mail automation. På denne måde oplever jeres kunder at modtage skræddersyet marketing, baseret på adfærd, interesser og andre tilgængelige data, hvilket øger effekten af jeres kampagner.

6. Rapportering: Vi kan levere omfattende analyser og rapportering for at spore succesen af jeres kampagner. Ønsker I at outsource rapportering af jeres resultater, kan vi lave indsigtsfulde rapporter, som giver værdifuldt indblik i åbningsrater, klikrater, konverteringsrater og omsætning for jeres kampagner.

Vi aftaler individuelt hvilke opgaver, du ønsker, vi skal løse for din virksomhed.

Er e-mail marketing effektiv markedsføring?

Ja, e-mail-marketing er effektivt. Det giver din virksomhed mulighed for at nå ud til en bred målgruppe og opbygge forbindelse til potentielle kunder.

Ved at levere relevant indhold og personlig kommunikation kan e-mail-marketing være en effektiv måde at opbygge kendskabet til jeres brand, øge salg og opretholde kundeforbindelser.

Det er dog vigtigt at have en veludarbejdet strategi og følge bedste praksis for at opnå de bedste resultater.

Kan alle virksomheder lave e-mail marketing?

Det korte svar er ja. Jeg hører nogle gange, at nogle virksomheder mener, de ikke kan lave e-mail marketing. E-mail marketing er en metode, og dermed et blankt kanvas, som du kan fylde et hvilket-som-helst indhold i.

Nogle produkter er mere oplagte at sælge i en e-mail kampagne end andre. Ja. I andre tilfælde kan det være en fordel at justere målsætningen fra salg til for eksempel uddannelse af jeres kunder, som leder frem til at kunden booker et møde med jer.

Hvorfor skal jeg vælge et e-mail marketing bureau?

At samarbejde med et e-mail marketing bureau som Emailpro har sine fordele. Her er nogle grunde til, hvorfor det kan være en fordel:

Som e-mail marketing bureau er vi specialiseret i e-mail marketing. Vi har viden og erfaring til at skabe overbevisende e-mail-kampagner og maksimere engagementet i din e-mail marketing.

E-mail marketing er vores kerneydelse. Vi holder os opdaterede med de nyeste teknikker og teknologier for at levere specialiseret ekspertise og bedre resultater. Vi kan helt eller delvist varetage jeres e-mail marketing, og vi indgår gerne i et nært samarbejde med jeres marketingmedarbejdere, som har et unikt kendskab til jeres virksomhed.

Behøver vi et e-mail marketing bureau til at lave e-mail marketing?

Nogle virksomheder har god succes med at have e-mail marketing in house. Men vi ved også, at mange virksomheder i lange perioder helt glemmer deres nyhedsbrev, fordi det altid står nederst på deres to-do liste.

I de lange, stille perioder aftager effekten af jeres e-mail marketing gradvist, og jeres nyhedsbrevsmodtagere glemmer måske helt, at de er tilmeldt jeres nyhedsbrev. Det resulterer i minimalt engagement, når I endelig sender en kampagne.

Desuden oplever vi, at det er nemmere og mere tidseffektivt at skabe og opretholde en god infrastruktur i et e-mailmarketingsystem, end at rydde op i en ad-hoch struktur, som løbende skifter strategi og retning.

Hvad koster det at samarbejde med et e-mail marketing bureau?

Dit samarbejde med Emailpro kan organiseres på flere måder. Enten på timebases eller på abonnementsbasis.

Nogle opgaver udfører vi “på abonnement”, og du betaler dermed et fast beløb. Det gælder for eksempel for vores abonnementsløsning for et eller flere månedlige nyhedsbreve. Opgaver såsom e-mail automation og migration til et nyt system udfører vi på timebasis.