fbpx

Havehandel.dk

havehandel.dk

Salget eksploderede

Havehandel.dk øgede salget via e-mail automations med 5 % på 1 måned

Åbningsrater på +60 %
Klikrater på op til 27 %

Uden at bruge penge på betalt markedsføring kom Havehandels nye e-mail automation flows til at stå for 5% af den samlede omsætning. Med Klaviyo salgsraketten eksploderede salget og tallene taler for sig selv.

Ingen samlebåndsagtig bureau-behandling

”Den solide opsætning af flows i Klaviyo, der konverterer, har været den største forandring, vi har opnået”, siger Mark Nissen, Medejer hos Havehandel.dk”

Havehandel.dk fik af Emailpro udarbejdet en foranalyse af deres eksisterende e-mail setup, en strategi for deres fremtidige e-mail marketing indsats samt boostet salget med Klaviyo salgsraketten.

”Før vi kontaktede Emailpro, var min største bekymring, om jeg ville få den typiske upersonlige og samlebåndsagtige bureau-behandling – men jeg vil anbefale alle, der allerede har en pæn mængde subscribers, men ikke udnytter det store potentiale, der er i e-mail markedsføring at tage fat i Camilla”.

Klaviyo salgsraketten indeholder tre automatiserede e-mail flows:

1) glemt kurv

2) gemt browsing

3) efterkøb e-mails

Med de tre flows fik Havehandel.dk sikret, at der blev fuldt op på både de besøgende, som havde vist interesse for deres produkter uden at gennemføre købet og de kunder som tidligere havde gennemført et køb ift. mersalg.

”Den hjælp vi har fået fra Emailpro, har betydet: 1. Mere omsætning, 2. Vi var aldrig kommet ordentligt i gang med automatiske flows uden hjælp fra Emailpro og 3. En fast person som jeg trygt tør hyre ind til hjælp igen”, siger Mark Nissen.

Målrettede e-mails booster salget

Med opsætningen af Klaviyo Salgsraketten udnytter Havehandel.dk både potentialet i deres store e-mailliste og egenskaberne hos e-mail platformen Klaviyo til at tracke potentielle og tidligere kunders adfærd på websitet og sende dem målrettede e-mails for at booste salget.

”Det allermest fantastiske ved Camillas hjælp har været den gode forventningsafstemning. Det leverede resultat levede 100% op til mine forventninger – det er så bittert, når det ikke gør”, fortæller Mark Nissen.

Havehandel.dk er en af danskernes favorit webshop, når der skal købes højbedsmuld, topdressing og græsfrø.

Om samarbejdet

“Den største forandring, vi har opnået, er den solide opsætning af flows i Klaviyo, der konverterer. Min største bekymring inden var, om jeg ville få den typiske upersonlige og samlebåndsagtige bureau-behandling, men jeg vil anbefale alle, der allerede har en pæn mængde subscribers, men ikke udnytter det store potentiale der er i e- mail markedsføring, at tage fat i Emailpro. Det allermest fantastiske ved Camillas hjælp har været den gode forventningsafstemning. Det leverede resultat levede 100% op til mine forventninger – det er så bittert, når det ikke gør”

★★★★★

Mark Nissen,
medejer af havehandel.dk