fbpx

Mailchimp kursus (1 dags kursus, 5. jan 2022 – Aarhus)

Mailchimp kursus: Kom godt i gang med at lave nyhedsbreve, som skaber salg i din forretning!

E-mail marketing er den mest effektive markedsføring for mange virksomheder.

Synes du, det er svært at komme videre? Og vil du gerne have at dine e-mails både lyder godt og ser godt ud? Så er dette kursus for dig! 

På dette kursus hjælper jeg dig med at løfte din nyhedsbrev i Mailchimp op på næste niveau, så du kan arbejde strategisk og målrettet med dit nyhedsbrev.

Næste kursusdato: 5. januar 2022.

​Der er begrænsede antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag.

2.499,00 DKK + moms

4 på lager

På mit Mailchimp kursus lærer du at skabe SALG med dit nyhedsbrev 

Vidste du, at e-mail marketing er blevet udnævnt, som den mest effektive markedsføringskanal? Det er ikke uden grund! Nyhedsbreve kan BOOSTE dit salg året rundt – også når du holder fri.  

På dette Mailchimp kursus tager jeg dig i hånden og lærer dig min mest effektive metode til at komme godt i gang med nyhedsbreve. Eller e-mail marketing, som jeg kalder det. For nyhedsbreve er marketing– ikke bare en nyhedsavis fra din virksomhed. Det er derfor vigtigt, at du laver nyhedsbreve, som er RELEVANTE for dine modtagere for at få succes. 

Vil du også lave effektive nyhedsbreve, som skaber SALG? Giv dig selv et stort forspring med dette kombinerede 1-dagskursus og workshop og spar dig selv for mange frustrationer. 

Hvem er dette kursus til? Kurset er for dig, som allerede har prøvet at sende nyhedsbreve i Mailchimp. Er du marketingmedarbejder, iværksætter eller vidensformidler og ønsker du at blive endnu bedre til at lave nyhedsbreve i Mailchimp? Så er dette ultimative Mailchimp kursus spot on til dig. Jeg hjælper dig videre, derfra hvor du står i dag. F.eks. med e-mail automations, A/B-splittests, tilmeldingsformularer, skabeloner til nyhedsbreve m.m., så dit nyhedsbrev når sit næste niveau.

 

Hvorfor Mailchimp?
Mailchimp er det mest brugte e-mail marketing system i verden. Det bliver brugt af både små og store virksomheder, af webshops, bureauer og iværksættere. Det er gratis at komme i gang med at bruge Mailchimp, hvilket betyder, at du hurtigt kan komme i gang og ikke skal poste en stor pose penge i et system, som du endnu ikke ved, hvor ofte du kommer til at bruge. I Mailchimp har du mulighed for at opgradere din konto til et betalt abonnement, hvis du på et senere tidspunkt får mange på din mailliste eller vil i gang med e-mail automation flows. Læs mere om Mailchimp her.

 

Det lærer du på kurset 

1. Få et tilmeldingsfelt på din hjemmeside 

Nu opretter vi et tilmeldingsformular i Mailchimp, som du kan indsætte direkte på din hjemmeside. Det er en effektiv metode til at indsamle ENGAGEREDE modtagere til dit nyhedsbrev. 

2. Få en skarp nyhedsbrevs skabelon du kan genbruge 

Vi laver en skarp nyhedsbrevs skabelon, som du kan bruge hver gang du vil sende et nyhedsbrev. Så har du altid styr på layout som font, opsætning, top-banner samt en knivskarp footer i bunden af dit nyhedsbrev med alle dine oplysninger. Du lærer også om mobilvenlig opsætning – helt op til 80% af læserne åbner nemlig nyhedsbreve fra mobilen! 

3. Test dig til bedre resultater 

Skal jeg vælge den ene eller den anden emnelinje? Få svaret med en splittest, og send vindervarianten til resten af dine modtagere. Jeg viser dig også, hvordan du splittester indholdet i dine nyhedsbreve, så du løbende kan optimere dit arbejde.

4. Automatisér dele af din kunderejse 

Lær at bruge Mailchimps kunderejser til at lave automatiske e-mails, hvordan du trigger, at de afsendes, hvem de skal sendes til og hvornår. På denne måde kan du målrette dit indhold til helt specifikke situationer og udnytte momentum!

5. Modtagerlister og se, hvem der er købsparat 

Sender du de samme e-mails til alle modtagere på din liste? Dét gør mange! Jeg lærer dig, hvilke muligheder du har for at segmentere dine nyhedsbreve, så du opnår bedre statistikker og afsender-ry for dine nyhedsbreve.

6. Opsæt din kommende e-mail kampagne 

Du lærer, hvilke typer af nyhedsbrevskampagner, du kan lave i Mailchimp, og jeg viser dig, hvordan du opretter dem. Du bliver dermed i stand til at oprette forskellige e-mail kampagnetyper i Mailchimp, som du kan bruge igen-og-igen.  

 

Dét kan du, når du går hjem 

✔️ Administrere en top-tunet Mailchimp konto, som du kan bruge i din markedsføring HVER eneste dag 

✔️ Lave skabeloner til dine nyhedsbreve, så dit layout altid er skarpt og indbydende 

✔️ Navigere sikkert rundt, når du laver kunderejser (e-mail automations) 

✔️ Teste dig til bedre resultater med A/B splittests på egen hånd 

✔️ Dykke ned i Mailchimps data, så du kan udpege engagerede, købsparate læsere 

✔️ Aflæse dine e-mail statistikker (åbningsrate, klikrate, konverteringsrate)  

 

Kom godt videre med et Mailchimp kursus

Med dette Mailchimp kursus kommer du godt videre med dine nyhedsbreve. Du tager de næste mange skridt med at sende nyhedsbreve i turbofart. Støder du på spørgsmål eller udfordringer undervejs, så kommer du hurtigt videre med min hjælp ved hånden.

Skridt som kan tage flere uger eller måneder at komme igennem, når du sidder med arbejdet alene. Og du kan løbende spørge mig til råds, så du sikrer, at dine første nyhedsbreve bliver en succes.  

Vi er max 5 deltagere på holdet. På den måde er godt tid til at stille spørgsmål og vi holder god Corona-afstand.

 

Er du klar?

JA! Jeg vil have en top-tunet Mailchimp konto og sende nyhedsbreve, som skaber SALG! 

Kom med onsdag 5. jan 2022.

Din investering er

DKK 2.499,- eksl. moms.

Ja tak, jeg er klar!

 

Vent, det var ikke det hele. For oveni får du 1 superfed bonus: 

 

Bonus 1: Tjeklisten, som gør dit arbejde let og overskueligt

Du får min tjekliste til at lave skarpe nyhedsbreve hver gang. Med tjeklisten sikrer du, at du kan holde styr på dine tanker undervejs på kurset og ved, hvor langt du er nået i dit arbejde med at sende nyhedsbreve. Det betyder, at du kan professionalisere dit nyhedsbrev og få succes med det. 

 

Slå til nu og kom med på det ultimative Mailchimp kursus!

Ja tak, jeg er klar!

 

​Praktisk info

  • Kursusdato: 5. januar 2021
  • Kurset afholdes fra kl. 9.00 – 15.00
  • Der vil blive serveret kaffe/te/vand/snacks og sandwich til frokost
  • Max 5 deltagere på hvert hold, så vi tager hensyn til Covid19 og du får god tid til dine spørgsmål
  • Tag din kollega med og få 20% rabat i kollega-rabat
  • Jeg kontakter dig før kursusstart for at tilrettelægge kurset efter dine behov
  • ​Adressen er: ​Vestermarken 1, 8260 Viby J. (5 min fra E45 afkørsel, 10 min fra Aarhus C.)
  • ​Gratis parkering
  • ​Bybus nr. 11 går lige til døren. Stå af ved stoppested Råhøjparken.
  • Hvad du skal medbring: Din computer

Har du spørgsmål til kurset?

Hvis du har spørgsmål til kurset, så tøv ikke med at sende en mail til camilla@emailpro.dk. Eller kontakt mig her

 

Underviseren er Camilla Dudzinski Nielsen ejer af e-mail marketing bureauet Emailpro. ​

Ekspert i e-mail marketing med 10+ års professionel erfaring. ​De seneste 10 år har jeg hjulpet virksomheder som ILVA, IDEmøbler, Salling Group, Krifa og Valsemøllen med at skabe fantastiske e-mails, som er personaliserede, har en høj åbningsrate og konverterer til salg. ​

Jeg er certificeret Mailchimp partner og vild med Mailchimp, fordi det er nemt at bruge, du kan lyn-hurtigt sætte en e-mail op til udsendelse – og så er det gratis at komme i gang. Du kan læse mere om mig her