fbpx

Mailchimp kursus (1 dags kursus, 23. februar 2022 – Aarhus)

Mailchimp kursus: Boost arbejdet med dit nyhedsbrev, og skab salg i din forretning!

E-mail marketing er den mest effektive markedsføring for mange virksomheder.

Synes du, det er svært at komme videre? Men vil du alligevel gøre dit nyhedsbrev endnu bedre? Så er dette kursus for dig! 

På dette kursus hjælper jeg dig med at løfte din nyhedsbrev i Mailchimp op på næste niveau, så du kan arbejde mere strategisk og målrettet.

Næste kursusdato: 23. februar 2022.

​Der er begrænsede antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag.

2.499,00 DKK + moms

4 på lager

På mit Mailchimp kursus lærer du at skabe SALG med dit nyhedsbrev 

Vidste du, at e-mail marketing er blevet udnævnt, som den mest effektive markedsføringskanal? Det er ikke uden grund! Nyhedsbreve kan BOOSTE dit salg året rundt – også når du holder fri.  

På dette Mailchimp kursus tager jeg dig i hånden og lærer dig min mest effektive metode til at arbejde med nyhedsbreve. Eller e-mail marketing, som jeg kalder det. For nyhedsbreve er marketing – ikke bare en nyhedsavis fra din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at du laver nyhedsbreve, som er RELEVANTE for dine modtagere for at få succes. 

Vil du også lave effektive nyhedsbreve, som skaber SALG? Giv dig selv et stort forspring med dette kombinerede 1-dagskursus og workshop og spar dig selv for mange frustrationer. 

Hvem er dette kursus til? Kurset er for dig, som allerede har prøvet at sende nyhedsbreve i Mailchimp. Er du marketingmedarbejder, iværksætter eller vidensformidler, og ønsker du at blive endnu bedre til at lave nyhedsbreve i Mailchimp? Så er dette Mailchimp kursus spot on til dig. Jeg hjælper dig videre derfra, hvor du står i dag bl.a. med tilmeldingsformularer, skabeloner til nyhedsbreve, A/B-splittests, segmenter og tags samt grundlæggende brug af e-mail automations, så dit nyhedsbrev når sit næste niveau.

 

Hvorfor Mailchimp?
Mailchimp er det mest brugte e-mail marketing system i verden. Det bliver brugt af både små og store virksomheder, webshops, bureauer og iværksættere. Det er gratis at komme i gang med at bruge Mailchimp, hvis du endnu ikke har en konto, og du kan opgradere til et betalende abonnement, hvis du har mange på din mailliste eller vil arbejde mere intensivt med e-mail automation flows. Læs mere om Mailchimp her.

 

Det lærer du på kurset 

1. Få et tilmeldingsfelt på din hjemmeside 

Du lærer at oprette en tilmeldingsformular i Mailchimp, som du kan indsætte direkte på din hjemmeside. Det er en effektiv metode til at indsamle engagerede modtagere til dit nyhedsbrev. 

2. Organisér og vedligehold din modtagerliste

Du lærer at organisere og vedligeholde dit eller dine audiences, samt hvordan du importerer og eksporterer kontakter. Lær også at skelne mellem aktive og inaktive kontakter, samt hvordan du ændrer en CSV-fil, med dine eksporterede kontakter, til en excel-fil.

3. Send dit nyhedsbrev til de rigtige modtagere

Sender du de samme e-mails til alle modtagere på din liste? Dét gør mange! Jeg lærer dig, hvilke muligheder du har for at segmentere dine nyhedsbreve, så du opnår bedre resultater for dine nyhedsbreve ved bl.a. at bruge tags i Mailchimp.

4. Få en nyhedsbrevs skabelon du kan genbruge 

Du lærer at lave en skarp nyhedsbrevs skabelon, som du kan bruge hver gang du vil sende et nyhedsbrev. Så har du altid styr på layout som font, opsætning, top-banner, mobilvenlig opsætning samt en knivskarp footer i bunden af dit nyhedsbrev med alle dine oplysninger.

5. Test dig til bedre resultater med A/B-splittests

Skal du vælge den ene eller den anden emnelinje? Få svaret med en splittest, og send automatisk vindervarianten til resten af dine modtagere. Jeg viser dig også, hvordan du splittester selve indholdet i dine nyhedsbreve, så du løbende kan optimere dit arbejde.

6. Automatisér dele af din kunderejse

Du får grundlæggende viden om, hvordan du bruger Mailchimps kunderejser til at lave automatiske e-mails, hvordan du trigger, at de afsendes, og hvem de skal sendes til. På dagen får du mulighed for at opsætte en automatisk velkomstmail*. 

* Kunderejser, som er Mailchimps begreb for automatiske e-mails, kan kun igangsættes, hvis du har et aktivt abonnement hos Mailchimp.

 

Dét kan du, når du går hjem 

✔️ Administrere en top-tunet Mailchimp konto, som du kan bruge i din markedsføring hver dag 

✔️ Lave skabeloner til dine nyhedsbreve, så dit layout altid er skarpt og indbydende 

✔️ Dykke ned i Mailchimps data, så du kan udpege engagerede, købsparate læsere 

✔️ Teste dig til bedre resultater med A/B splittests af f.eks. emnelinje eller indhold

✔️ Navigere sikkert rundt, når du laver simple kunderejser (e-mail automations) 

✔️ Analysere dine e-mail statistikker (åbningsrate, klikrate, konverteringsrate)  

 

Kom godt videre med et Mailchimp kursus

Med dette Mailchimp kursus kommer du godt videre med dit nyhedsbrev. Du tager de næste mange skridt med at sende nyhedsbreve i turbofart. Støder du på spørgsmål eller udfordringer undervejs, så kommer du hurtigt videre med min hjælp ved hånden.

Skridt som kan tage flere uger eller måneder at komme igennem, når du sidder med arbejdet alene. Og du kan løbende spørge mig til råds, så du sikrer at dine nyhedsbreve bliver en succes.  

Vi er max 5 deltagere på holdet. På den måde er godt tid til at stille spørgsmål og vi holder god Corona-afstand.

 

Er du klar?

JA! Jeg vil have en top-tunet Mailchimp konto og sende nyhedsbreve, som skaber SALG! 

Kom med onsdag 23. feb. 2022.

Din investering er

DKK 2.499,- eksl. moms.

Ja tak, jeg er klar!

 

Vent, det var ikke det hele. For oveni får du 1 superfed bonus: 

 

Bonus 1: Tjeklisten, som gør dit arbejde let og overskueligt

Du får min tjekliste til at lave skarpe nyhedsbreve hver gang. Med tjeklisten i hånden har du altid en plan for, hvordan du griber dit næste nyhedsbrev an. Det betyder, at du kan professionalisere dit nyhedsbrev og få succes med det. 

 

Slå til nu og kom med på det ultimative Mailchimp kursus!

Ja tak, jeg er klar!

 

​Praktisk info

  • Kursusdato: 23. februar 2021
  • Kurset afholdes fra kl. 9.00 – 15.00
  • Der vil blive serveret kaffe/te/vand/snacks og sandwich til frokost
  • Max 5 deltagere på hvert hold, så vi tager hensyn til Covid19 og du får god tid til dine spørgsmål
  • Tag din kollega med og få 20% rabat i kollega-rabat
  • Jeg kontakter dig før kursusstart for at tilrettelægge kurset efter dine behov
  • ​Adressen er: ​Vestermarken 1, 8260 Viby J. (5 min fra E45 afkørsel, 10 min fra Aarhus C.)
  • ​Gratis parkering
  • ​Bybus nr. 11 går lige til døren. Stå af ved stoppested Råhøjparken.
  • Hvad du skal medbring: Din computer

Har du spørgsmål til kurset?

Hvis du har spørgsmål til kurset, så tøv ikke med at sende en mail til camilla@emailpro.dk. Eller kontakt mig her

 

Underviseren er Camilla Dudzinski Nielsen ejer af e-mail marketing bureauet Emailpro. ​

Ekspert i e-mail marketing med 10+ års professionel erfaring. ​De seneste 10 år har jeg hjulpet virksomheder som ILVA, IDEmøbler, Salling Group, Krifa og Valsemøllen med at skabe fantastiske e-mails, som er personaliserede, har en høj åbningsrate og konverterer til salg. ​

Jeg er certificeret Mailchimp partner og vild med Mailchimp, fordi det er nemt at bruge, og fordi du lyn-hurtigt kan opsætte og sende nyhedsbreve. Du kan læse mere om mig her