fbpx

Hvem jeg er?

Mit navn er Camilla og jeg hjælper din virksomhed med e-mail automation som skaber salgklare leads og loyale kunder, så du kommer foran konkurrenterne. 

Med adsæt i data og personaliseret kommunikation skaber jeg e-mail automation flows, som binder salg og marketing sammen og sender relevante budskaber til jeres modtagere på de rigtige tidspunkter baseret på adfærd, præferencer og tidligere køb.

E-mail marketing er billigt, effektivt og bør være en af din virksomheds bedstsælgende kanaler. Med 12 års praktisk erfaring med e-mail marketing for kendte virksomheder, som BIANCO, ILVA, IDEmøbler, Krifa og Valsemøllen ved jeg, hvad der virker og ikke virker – så slipper du for at bruge (oseaner af) tid på kedeligt teknik. 

Når du samarbejder med mig, får du professionel hjælp og ekspertviden – jeg guider din virksomhed til, hvordan I skal løfte jeres e-mail marketing indsats og jeg kommunikerer i et sprog, som alle kan forstå.

Udover min solide erfaring er jeg uddannet cand. mag. fra Danmarks Journalisthøjskole og Aarhus Universitet med speciale i informationsvidenskab, journalistisk formidling og oplevelsesøkonomi. 

Wow – den må jeg eje!

Det er den reaktion, jeg jagter, når jeg laver e-mail marketing. Jeg brænder for at lave målrettet og segmenteret kommunikation, som får kunderne til at komme tilbage igen og igen og som sælger dine produkter. 

Hos Emailpro arbejder jeg i flere forskellige e-mail marketing systemer og jeg er officielt certificeret partner med Mailchimp, Klaviyo og Active Campaign.

Book en uforpligtende samtale om jeres e-mail marketing udfordringer. 

Tlf. 31 501 701
camilla@emailpro.dk

Mød nogle af mine kunder

BlueBehavior

Certificeret & ekspert i

Klaviyo-master

Bliv klogere

Få masser af inspiration, viden og tips om e-mail marketing og e-mail automation.

Er et nyhedsbrev program pengene værd?

Er et nyhedsbrev program pengene værd?

Et nyhedsbrev program er dit arbejdsredskab til gnidningsfrit at sende dit nyhedsbrev til tusindvis af modtagere i hele verden. Hos Emailpro arbejder vi med systemerne Mailchimp, Klaviyo og Active Campaign. I denne artikel bliver du...

læs mere
Mailchimp på dansk

Mailchimp på dansk

Mailchimp på dansk er teknisk set ikke en mulighed, men så måske alligevel. Du kan desværre ikke indstille Mailchimps brugerflade til dansk. Den funktion kender jeg ellers mange, der ville sætte pris på. Men stop en gang, for du kan...

læs mere

“Camilla inspirerer og er en god idégenerator, og hun kan kreere tydelige og sælgende tekster, som afspejler brandet.”

★★★★★ Jette Garnæs / Marketing Manager, BIANCO