fbpx

Hvem jeg er?

Mit navn er Camilla og jeg hjælper din virksomhed med e-mail automation, som skaber købeklare leads og loyale kunder, så du kommer foran konkurrenterne. 

E-mail marketing er billigt, effektivt og bør være en af din virksomheds bedstsælgende kanaler. Med afsæt i data og personaliseret kommunikation skaber jeg e-mail automation flows, som sender relevante budskaber til jeres modtagere på de rigtige tidspunkter baseret på adfærd, præferencer og tidligere køb.

Med 12 års praktisk erfaring med e-mail marketing fra kendte virksomheder, som BIANCO, ILVA, IDEmøbler, Krifa og Valsemøllen ved jeg, hvad der virker og ikke virker – så slipper du for at bruge (oseaner af) tid på kedeligt teknik. 

Når du samarbejder med mig, får du professionel hjælp og ekspertviden – jeg guider din virksomhed til, hvordan I skal løfte jeres e-mail marketing indsats og jeg kommunikerer i et sprog, som alle kan forstå.

Udover min solide erfaring er jeg uddannet cand. mag. fra Danmarks Journalisthøjskole og Aarhus Universitet med speciale i informationsvidenskab, journalistisk formidling og oplevelsesøkonomi. 

Wow – den må jeg eje!

Det er den reaktion, jeg jagter, når jeg laver e-mail marketing. Jeg brænder for at lave målrettet og segmenteret kommunikation, som får kunderne til at komme tilbage igen og igen og som sælger dine produkter. 

Hos Emailpro arbejder jeg i flere forskellige e-mail marketing systemer og jeg er officielt certificeret partner med Mailchimp, Klaviyo og Active Campaign.

Book en uforpligtende samtale om jeres e-mail marketing udfordringer. 

Tlf. 31 501 701
camilla@emailpro.dk

Mød nogle af mine referencer

Certificeret & ekspert i

Klaviyo-master

Bliv klogere

Få masser af inspiration, viden og tips om e-mail marketing og e-mail automation.

“Camilla inspirerer og er en god idégenerator, og hun kan kreere tydelige og sælgende tekster, som afspejler brandet.”

★★★★★ Jette Garnæs / Marketing Manager, BIANCO