fbpx

Hvem jeg er?

Mit navn er Camilla og jeg hjælper din virksomhed med e-mail automation, som skaber købeklare leads og loyale kunder, så du kommer foran konkurrenterne. 

E-mail marketing er billigt, effektivt og bør være en af din virksomheds bedstsælgende kanaler. Med afsæt i data og personaliseret kommunikation skaber jeg e-mail automation flows, som sender relevante budskaber til jeres modtagere på de rigtige tidspunkter baseret på adfærd, præferencer og tidligere køb.

Med 12 års praktisk erfaring med e-mail marketing fra kendte virksomheder, som BIANCO, ILVA, IDEmøbler, Krifa og Valsemøllen ved jeg, hvad der virker og ikke virker – så slipper du for at bruge (oseaner af) tid på kedeligt teknik. 

Når du samarbejder med mig, får du professionel hjælp og ekspertviden – jeg guider din virksomhed til, hvordan I skal løfte jeres e-mail marketing indsats og jeg kommunikerer i et sprog, som alle kan forstå.

Udover min solide erfaring er jeg uddannet cand. mag. fra Danmarks Journalisthøjskole og Aarhus Universitet med speciale i informationsvidenskab, journalistisk formidling og oplevelsesøkonomi. 

Wow – den må jeg eje!

Det er den reaktion, jeg jagter, når jeg laver e-mail marketing. Jeg brænder for at lave målrettet og segmenteret kommunikation, som får kunderne til at komme tilbage igen og igen og som sælger dine produkter. 

Hos Emailpro arbejder jeg i flere forskellige e-mail marketing systemer og jeg er officielt certificeret partner med Mailchimp, Klaviyo og Active Campaign.

Book en uforpligtende samtale om jeres e-mail marketing udfordringer. 

Tlf. 31 501 701
camilla@emailpro.dk

Mød nogle af mine referencer

Certificeret & ekspert i

Klaviyo-master

Bliv klogere

Få masser af inspiration, viden og tips om e-mail marketing og e-mail automation.

Sådan får du en preheader, der sparker r*v

Sådan får du en preheader, der sparker r*v

Uh! Din indbakke flyder over, og tiden er knap. Hvilke e-mails læser du, og hvilke sletter du, uden at åbne? Når du skal vælge hvilke e-mails, du læser, kan du tage udgangspunkt i op til tre ting. Det er afsendernavn, emnelinje og...

læs mere

”Emailpro er effektive i deres arbejde og er den specialviden, vi mangler vi vores hverdag. De er hurtige til at svare og finder en løsning, der virker. Emailpro er blevet en forlænget arm til vores marketingafdeling og fungerer til tider som en ekstra medarbejder. Jeg vil anbefale Emailpro til alle.”

★★★★★ Anette Borgvardt Arentsen / Marketing Responsible, Brands4Kids