fbpx

Hvem jeg er?

Mit navn er Camilla og jeg er e-mail marketing specialist baseret i Aarhus.

Jeg laver lead kampagner, udarbejder e-mail marketing kampagner, opsætter automatiserede e-mail flows og skriver content til dine nyhedsbreve.

Med 10 års erfaring inden for e-mail marketing fra kendte virksomheder, som BIANCO, ILVA, IDEmøbler og Krifa ved jeg, hvad der virker og ikke virker.

Og så er jeg uddannet cand. mag. fra Danmarks Journalisthøjskole og Aarhus Universitet med speciale i informationsvidenskab, journalistisk formidling og oplevelsesøkonomi. 

Wow – den må jeg eje!

Det er den reaktion, jeg jagter, når jeg laver e-mail marketing. Jeg brænder for at lave målrettet kommunikation, som får kunderne til at komme tilbage igen og igen og som sælger dit produkt. 

Hos Emailpro arbejder vi i flere forskellige e-mail marketing systemer og jeg er officielt certificeret partner med Mailchimp og Active Campaign.

Book uforpligtende samtale om jeres email marketing udfordringer. 

Tlf. 31 501 701
camilla@emailpro.dk

Jeg har arbejdet med nogle ret seje brands…

Certificeret & ekspert i

Klaviyo-master

Bliv klogere

Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hold du dine e-mail automations up-to-date

Hold du dine e-mail automations up-to-date

Vidste du, at automatiserede e-mails har en 69% højere åbningsrate end traditionelle nyhedsbreve? Hvad ville det betyde for din e-mail marketing – og hvor mange flere mennesker ville være i berøring med din virksomhed? Ligesom strategien...

læs mere
Undskyld – din call-to-action stinker

Undskyld – din call-to-action stinker

CTA står for call to action. På dansk oversætter vi det med, at vi opfordrer læseren til at udføre en handling. De er dermed trædested hen til det punkt, hvor kunden kører dankortet igennem i din forretning - så sørg for at vise kunderne...

læs mere
Sådan øger du salget på Black Friday med nye leads

Sådan øger du salget på Black Friday med nye leads

Det er nu du skal booste din nyhedsbrevsliste, så den er fuld af ivrige kunder, som venter på dine Black Friday tilbud. Jo flere modtagere du har på din modtagerliste, jo flere kan du dele dine skarpe Black Friday deals med og det betyder...

læs mere

“Camilla inspirerer og er en god idégenerator, og hun kan kreere tydelige og sælgende tekster, som afspejler brandet.”

Jette Garnæs / Marketing Manager, BIANCO FOOTWEAR