fbpx

Lad mig hjælpe dig med at vækste din virksomheds e-mail marketing indsats

E-mail marketing bør være en af dine bedstsælgende kanaler. Opbyg en stabil kundedatabase og send dem inspirerende nyhedsbreve, så er du sikker på at få sat turbo på dit salg. Sætter du desuden størstedelen af din e-mail kampagner på autopilot, så kan de nærmest køre af sig selv. 

Det lyder smart ikke?

Email Automation for B2C

Automatisér salget med e-mail flows

Optimer din webshops salg med professionel e-mail marketing og automation. Vi hjælper dig med at opsætte effektiv e-mail markedsføring, der vækster dit salg, styrke kundeloyaliteten og sparer dig for masser af tid.

Med professionel e-mail automation til webshops kan du automatisere din e-mail markedsføring, så du opnår højere konverteringer og øget vækst.

Vores personlige team af e-mail specialister hjælper dig med at implementere og optimere jeres e-mail marketing og automation strategi, så den passer til din webshops målgruppe og behov.

Er du klar til at tage det næste skridt inden for e-mail marketing og automation for at sikre jeres webshops forsatte vækst?

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe din webshop med flere konverteringer.

Email Automation for B2B

Brug e-mails til at salgsmodne leads

Vi hjælper din virksomhed med at få flere varme leads og flere konverteringer med B2B e-mail marketing og salgsautomation. Vi styrker din position på B2B-markedet.

Få succes med din B2B e-mail markedsføring ved hjælp af vores professionelle e-mail setup. B2B-markedsføring kræver en skræddersyet strategi. Vi ønsker at hjælpe jer med at opnå nye og vedvarende kunderelationer ved hjælp af relevant content og målrettede e-mail markedsføring. Vores erfarne team af B2B e-mail markedsførings eksperter udvikler og implementerer alt fra leadgenerering og segmentering til automatiserede e-mailflows og omfattende analyseværktøjer.

Er I klar til at tage det næste skridt mod at vækste jeres B2B e-mail- og salgsaktiviteter?

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at nå jeres B2B-markedsføringsmål.

Camilla arbejder effektivt og selvstændigt og tager ansvar for sit arbejde. Hun er kreativ og man kan mærke at hun vil se resultater hvilket er mega fedt.”

★★★★★ Pernille Særkjær / Grafisk Designer / ILVA