fbpx

Øg salget med B2B email marketing

e-mail-marketing-strategi

E-mail automation er et af de mest effektive værktøjer for B2B-virksomheder til at generere flere værdifulde leads, opbygge langvarige relationer med jeres kunder og skabe øget salg.

Med e-mail automation kan I automatisere hele salgsprocessen og lukke langt flere handler – endda uden at ansætte flere sælgere. 

E-mail automation er den smarte og omkostningseffektive måde at skalere salget i B2B-virksomheder, for det hverken kræver ekstra arbejdskraft eller tidskrævende manuelle processer.

Med vores ekspertudviklede e-mail automation strategi får I opsat en CRM sales pipeline i jeres e-mail automation software, som tiltrækker og opsamler nye leads, fastholder dem og konverterer dem til nye kunder – helt automatisk. 

I jeres CRM sales pipeline kan I se, hvad jeres leads klikker på i jeres e-mails og på jeres website, og hvor ofte, de gør det. De leads som har størst sandsyndlighed for at blive nye kunder, bliver med leadscoring automatisk placeret på en liste – klar til at få en personlig e-mail eller et opkald fra en af jeres sælgere. 

E-mail automation er altså en meget effektiv metode til at tiltrække brandvarme leads af høj kvalitet, som giver jer mærkbare salgsresultater. Og så slipper I for at spilde tiden på iskolde leads.

4 vigtige fordele ved e-mail automation og CRM sales pipeline

Med e-mail automation og CRM sales pipeline arbejder I smartere – ikke hårdere. Som B2B virksomhed kan I øge jeres effektivitet, forbedre leadkvaliteten og øge jeres salg uden at bruge ekstra unødvendig tid eller ressourcer.

1. Mindre spildtid, flere salg

Med e-mail automation og en CRM sales pipeline kan I fokusere jeres tid og energi på de leads, der er klar til at købe.

I behøver altså ikke at bruge tid på at jagte kolde eller dårligt kvalificerede leads. Det betyder flere salg og langt mindre spildtid!

2. Øget effektivitet

Ved at automatisere jeres salgsproces kan I øge jeres effektivitet.

E-mails sendes automatisk til de rigtige leads på det rigtige tidspunkt, og I kan følge op på dem på en struktureret måde. Det sparer jer for en masse tid og hjælper jer med at få mest muligt ud af hvert salgsmøde.

3. Bedre leadkvalitet

E-mail automation og CRM sales pipeline hjælper jer med at identificere de mest lovende leads.

I kan spore jeres leads interaktioner og adfærd, hvilket giver jer værdifuld indsigt i deres interesser og behov. Det giver jer mulighed for at skræddersy jeres beskeder og tilbud, så I rammer plet og øger jeres sandsynlighed for at konvertere dem til salg.

4. Skalér dit salg uden at øge omkostningerne

Ved at implementere e-mail automation og CRM sales pipeline kan I øge jeres salg uden at skulle ansætte flere sælgere eller pådrage jer ekstra omkostninger.

I kan automatisere og optimere jeres salgsproces, hvilket betyder, at I kan håndtere en større mængde af leads og øge jeres omsætning uden at lægge pres på jeres team eller økonomi.

Jeres vej til flere leads og øgede konverteringer i B2B-verdenen

Hos Emailpro er vi eksperter i at hjælpe B2B-virksomheder med at tage deres salg til nye højder ved at skabe flere salgsklare leads og øge konverteringerne.

Vores vision er simpel: Vi ønsker at gøre dit liv lettere og din virksomhed mere succesfuld. Vi ved, at det kan være udfordrende at navigere i den komplekse verden af e-mail automation og CRM sales pipeline. Derfor er vi her for at guide dig og sikre, at du får mest muligt ud af hvert trin i processen.

Er I færdige med klassisk opsøgende salg og klar til at tage springet ind i en ny verden af automatiseret leadgenering og sales pipeline?

Vi glæder os til at vise jer de markante salgsfordele.

 

Effektiv e-mail automation og leadgenerering skræddersyet til din B2B-virksomhed

Hos Emailpro får I ikke bare en standardløsning. Vi skræddersyr en unik strategi til netop jeres virksomhed, så I kan automatisere jeres e-mail kampagner, engagere jeres leads og omdanne dem til salgsmøder.

Vi hjælper jer med at bygge en kraftfuld salgstragt, der arbejder for jer døgnet rundt, så jeres salgsteam kan fokusere på det, de er bedst til – at skabe værdifulde relationer med jeres kunder.

Vi har den tekniske knowhow og erfaringen til at implementere og optimere jeres CRM sales pipeline. Vi er med til at sikre, at I når jeres salgsmål og opnår den vækst, I drømmer om.

Er I klar til at give jeres virksomhed et kæmpe løft og tage jeres salg til nye højder?

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå succes gennem e-mail automation og CRM sales pipeline.

Emailpro har bl.a. hjulpet os med at få sat lead scoring op. Det allermest fantastiske ved Emailpros hjælp var Camillas smil & service = indstilling, og så har vi sparet tid“

Søren Kristensen / Marketing Manager, Tresu