fbpx

Vil I skabe mere salg i jeres business og fastholde kunderne, så de køber jeres lækre styles igen og igen? Med automatiserede e-mails får jeres fashion-lovers automatisk e-mails med de must-haves produkter og trendguides, som de er allermest interesserede i. For kunderne er det personligt og ofte uimodståeligt – og det booster engagementet og jeres salg! 

Automatisér jeres salg med e-mail automations

E-mail automations er smarte, fordi arbejdet er gjort på forhånd, hvorefter systemet sikrer, at e-mailsene udsendes til de rigtige personer på de rigtige tidspunkter – døgnet rundt. Derfor er e-mail automations en game changer for jeres salg. For modtageren ligner e-mail automations almindelige e-mails, men indholdet er langt smartere end det.  

Automatisér jeres salg med e-mails

E-mail automations er smarte, fordi de automatiserer jeres salg. Arbejdet er gjort på forhånd, hvorefter systemet sikrer, at e-mailsene udsendes til de rigtige personer på de rigtige tidspunkter – døgnet rundt. For modtageren ligner e-mail automations almindelige e-mails, men indholdet er langt smartere end det. Skal vi opsætte en 3-trins raket med de mest sælgende e-mails til jer?  

Skal vi skrive jeres nyhedsbreve?

Ved at lade Emailpro skrive jeres nyhedsbreve får I et strømlinet flow af nyhedsbreve med op til 2-6 udsendelser om måneden. Vi koordinerer arbejdet, laver opsætningen og sikrer, at nyhedsbrevene udsendes på det rette tidspunkt. Det kan være dyrt at springe et nyhedsbrev over, og derfor foretrækker flere af vores kunder at sikre deres faste udsendelser med en abonnementsordning.

pop up tilmeldingsformular til e-mailmarketing

Få flere tilmeldinger

Klaviyo giver jer rigtig gode muligheder for at booste tilmeldingerne til jeres nyhedsbrev, som er jeres adgangsbillet til jeres kunders indbakker. Når Klaviyo er integreret med Shopify, kan I bruge forskellige typer af pop ups inde i jeres webshop, som er et rigtig godt sted at fange dem, som allerede elsker jeres brand, og som vil have mere! 

Klaviyo for Shopify

Et godt Shopify match

Klaviyo er som skabt til at arbejde sammen med Shopify. De to systemer integrerer rigtig godt, og de supplerer hinanden perfekt. 

Få et strømlinet design

Både designet og indholdet i e-mailsene kan tilpasses jeres brand identitet, og vi hjælper jer med at se mulighederne og jeres potentiale.

Automatisér salget

Vi har alle prøvet at få en e-mail med de styles, som vi har efterladt i indkøbskurven. Det giver  kun et glimt af, hvad  automations kan gøre for jeres salg.

Det får I med Klaviyo salgsraketten

Få et potpourri af de mest sælgende e-mails. Sådan giver Klaviyo salgsraketten ekstra ordrer til jer, på alle tidspunkter af døgnet. 

tabt kurv e-mail

Glemt kurv flow

Et automatisk e-mail flow, som trigges, når kunden har efterladt varer i kurven uden at købe f.eks. 12 og 24 timer efter kunden har besøgt jeres webshop. 

browse abandonment e-mail

Til vindues-shopperen

Du har sikkert vinduesshoppet, både online og i butikker, uden at lægge noget i kurven eller gå til kassen. Med dette e-mail flow følger du automatisk op på kunden, også hende som var ubeslutsom eller blev afbrudt, og måske med en guide til at vælge tøjet i den rette størrelse. 

efterkøbs e-mail

Efterkøb e-mails

Det er langt mindre ressourcekrævende at sælge til dine eksisterende kunder, end at tiltrække nye. Denne mekanisme udnytter vi i dette efterkøbs e-mail flow, som sendes på passende tidspunkter efter din kundes seneste køb – og booster dine kunders loyalitet.   

pop up tilmeldingsformular til e-mailmarketing

Flere tilmeldinger = Mere salg

Boost tilmeldingerne til jeres nyhedsbrev med forskellige pop ups inde i jeres webshop – som er et rigtig godt sted at fange dem, som allerede elsker jeres brand, og som vil have mere! 

Udnyt potentialet

Klaviyo salgsraketten er det rigtige sted at starte, hvis I endnu ikke udnytter potentialet af e-mail automations for jeres modebrand, eller I vil effektivisere jeres eksisterende indsats. Klaviyo salgsraketten er jeres “automatiske” hånd, som giver jeres brand followers den samme gode og timede service døgnet rundt.

”De 6 automatiske e-mails, som Emailpro har sat op, performer supergodt og er et vigtigt element i den digitale kunderejse hos KnowledgeCotton Apparel, hvor kunden får de rigtige mails og med personaliseret indhold. E-mailmarketing skal i fremtiden være en af de største marketingkanaler i vores digitale vækststrategi, og vi er meget tilfredse, både med samarbejdet og med resultatet”

Thue D. Nielsen
Head of Digital & Ecommerce
KnowledgeCotton Apparel

“Emailpro har sparet os for mange timer, fordi vi ikke selv har skullet rode med teknikken. Det har været en kæmpe hjælp. Man mærker med det samme, at Camilla har stor forståelse for online markedsføring af fashion, og vi har sat stor pris på Camillas hurtige og målrettede assistance. Oveni det sikrede hun os et billigere abonnement til vores e-mailmarketing system”

Lea Nielsen,
Sales and Marketing Manager
still nordic

“Emailpro har hjulpet os i gang med automatiserede e-mail flows til vores mange kunder. Ydermere har vi fået hjælp til ad hoc Mailchimp spørgsmål, opsætning af kodede nyhedsbreve og optimering generelt. Vi er dermed blevet sparet for en masse manuelt arbejde. Vi har fået system i vores kunder og segmenteret dem yderligere – og vi tilgodeser nu vores kunder i langt højere grad med målrettet indhold jf. deres aktivitet på vores B2B webshop. Jeg vil anbefale Emailpro til alle.”

Anette B. Arentsen,
AD og Marketing
Brands4Kids