fbpx
Email marketing praktikant

E-mail marketing praktikant

Vil du prøve kræfter med e-mail marketing i en lille virksomhed med stort vækstpotentiale? Og ønsker du et spændende og lærerigt praktik forløb, hvor du har mulighed for at anvende din viden i praksis? Kom i praktik hos Emailpro – vi søger en motiveret e-mail marketing praktikant til kontoret i Viby J.

Hos Emailpro hjælper vi virksomheder med e-mail marketing og e-mail automation. Vi hjælper kunder som KnowledgeCotton Apperal, Nordic Seaplanes, Valsemøllen, Karamel Kompagniet og mange flere med at vækste deres salg med e-mail marketing.

I din praktik periode kommer du blandt andet til at arbejde med:

  • Nyhedsbreve og kampagnemails
  • E-mail automations (velkomstflow, gemt kurv-flow osv.)
  • E-mail marketing rapportering
  • Leadgenerering (pop-ups osv.)
  • Content produktion

Alt sammen i samarbejde med resten af teamet.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse inden for online markedsføring, ecommerce eller kommunikation.

Derudover forventer vi, at du:

  • Brænder for e-mail markedsføring og ønsker en fremtid inden for den digitale verden
  • Har flair for og lyst til at lave teknisk arbejde
  • Du er postitiv, nysgerrig og har masser af gå på mod
  • Er selvkørende, struktureret og ansvarsbevidst
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med e-mail marketing og e-mail automation gerne fra systemer som Active Campaign, Klaviyo eller Mailchimp.

Hvad får du?
Som e-mail marketing praktikant hos Emailpro får du et spændende praktik forløb med masser af ansvar og stor indflydelse på din hverdag. Du udvikler dine kompetencer inden for e-mail marketing og får indgående kendskab til begreber som segmentering, e-mail automation, lead scoring m.m.. Du bliver med andre ord klædt godt på til en fremtidig karriere inden for den digitale verden.

Lyder praktikken som noget for dig?
Så send din skriftlige ansøgning eller videoansøgning samt dit CV eller Linkedin profil til camilla@emailpro.dk og skriv ’E-mail marketing praktikant’ i emnefeltet.

Praktikforløbet varer typisk 3-6 måneder og er ulønnet. Vi sidder i et kontorfællesskab i Viby J. sammen med en masse søde mennesker fra mange forskellige brancher. Arbejdstiden er fra kl. 9.00 – 15.00, så du har mulighed for at prioritere din eventuelle praktikopgave og eksamen.

Har du spørgsmål til stillingen som e-mail marketing praktikant, er du velkommen til at kontakte Camilla Dudzinski Nielsen på camilla@emailpro.dk eller 31 501 701.

Vi glæder os meget til at høre fra dig 😊

Læs mere om Emailpro.