fbpx

Email automation med Active Campaign

Gør dine kunde til tilbagevendende kunder

Active Campaign indeholder både e-mail marketing, segmentering, marketing automation og CRM værktøjer, så du kan skabe store kunde oplevelser.

Du kan sende præcist det indhold til dine kunder som de ønsker. Med Active Campaign kan du sætte et velkomstflow op med e-mail automation, segmentere dine kontakter eller opsætte simple e-mail flows som markedsfører din virksomhed.

Active Campaign indeholder populære funktioner som:​

  • Email marketing
  • Email automation
  • Opsætning af tilmeldingformular til website
  • Segmentering
  • Lead scoring
  • Site tracking
  • CRM
  • Facebook Costum Audience
  • Dynamisk content

Hvorfor skal du så bruge Active Campaign til at styre din e-mail markedsføring?

Vækst din forretning med Active Campaign

Det er ofte en udfordring for både små og mellemstore virksomheder at vælge et e-mail marketing system, som passer både til deres virksomheds nuværende behov og samtidig giver dem mulighed for at kunne skaleres deres e-mail marketing indsats på sigt.

Med Active Campagin kan du vælge at starte med deres basis værktøjer, som bl.a. giver dig mulighed for at indsamle læsere til dit nyhedsbrev, oprette e-mail lister, udsende e-mail kampagner – og når I så er klar, kan I opgradere jeres Active Campaign platform til også at indeholde marketing automation, leadscore osv., som giver jer mulighed for at måle jeres kunders adfærd og interesserer og sende automatiske e-mail flows på baggrund af dette.

God kundeservice

Hvis du har et problem eller et spørgsmål, kan du altid kontakte Active Campaign enten via chat, e-mail eller telefon – og du kan være sikker på, at de svarer hurtigt tilbage. Det er virkeligt rart ikke at skulle vente flere dage på svar, for så går du ofte død i den opgave, du er i gang med i systemet, især hvis du er nybegynder.

Hos Active Campaign har de særligt fokus på at lave fantastisk marketing automation og samtidig at deres system skal være nemt at integrere med andre systemer. Det er vanvittigt vigtigt, fordi det netop er gennem integrationen mellem din hjemmeside og Active Campaign at magien sker, når vi på baggrund af kundernes adfærd på din hjemmeside, kan sende dem det rigtigt indhold på det rigtige tidspunkt.

Nye funktioner og muligheder hver måned

Active Campaign er i konstant udvikling og der går ikke længe i mellem, at de har integreret en ny funktion i deres system.

Du kan starte med en lille pakke, som starter fra kun $15 pr måned og indeholder alle basis funktionerne. Hvis du ønsker flere funktioner feks. lead scoring, kan du opgradere til en af deres større pakker.

Hos Emailpro er vi officiel Active Campaign partner.

Hvis du er overbevist om, at din virksomhed skal bruge Active Campaign, kan du booke en afklarende samtale om, hvordan vi hos Emailpro.dk kan hjælpe dig i gang.

Tlf. 31 501 701
camilla@emailpro.dk