fbpx

Active campaign konsulent

Active Campaign konsulent

Vil du samarbejde med en Active Campaign konsulent, eller måske outsource hele din e-mailmarketing til en ekstern e-mailmarketing manager? Så er du landet det rigtige sted!

Hos Emailpro samarbejder du med en erfaren Active Campaign konsulent, som kan hjælpe dig med både at se og udnytte alle de muligheder, som Active Campaign giver dig. Man kan godt blive blæst bagover af alle mulighederne, som Active Campaign giver. Hvor mange e-mail automations skal man have, hvordan skal modtagerens interaktion trigge andre e-mailflows og så videre.

Spørgsmål er der nok af, og når du samarbejder med Emailpro, så hjælper vi dig med at finde svarene. For du skal starte dér, hvor det giver mest mening for din forretning, og dér hvor det har allerstørst betydning for din omsætning. Emailpro hjælper dig med at finde det helt rigtige sted at starte i dag, samt med at vælge hvad du skal arbejde videre med i morgen.

Vælg en certificeret Active Campaign konsulent

Få et professionelt samarbejde

Vil du arbejde målrettet og stringent mod din forretnings målsætninger? Så skal du vælge en certificeret Active Campaign konsulent, som kan arbejde professionelt med din virksomheds e-mailmarketing. Emailpro er certificeret Active Campaign partner, og det betyder, at vi løbende skal gennemføre kurser og bestå tests for at bevare vores certificering. Se efter certifikatet, når du skal vælge din samarbejdspartner.

Måske har du endnu ikke lagt dig fast på, hvilket e-mailmarketingsystem, du vil arbejde med? Eller vil du opgradere dit eksisterende e-mailmarketing system til det system? Så er Active Campaign et rigtig godt valg. Herunder kan du læse, hvornår og hvorfor vi vælger Active Campaign.

Har du endnu ikke valgt system?

Måske har du endnu ikke lagt dig fast på, hvilket e-mailmarketingsystem, du vil arbejde med. Eller vil du opgradere dit eksisterende e-mailmarketing system til det system? Så er Active Campaign et rigtig godt valg.

Herunder kan du læse, hvornår og hvorfor vi vælger Active Campaign.

Email automation med Active Campaign

Gør dine kunde til tilbagevendende kunder

Active Campaign indeholder både e-mail marketing, segmentering, marketing automation og CRM værktøjer, så du kan skabe store kunde oplevelser.

Du kan sende præcist det indhold til dine kunder som de ønsker. Med Active Campaign kan du sætte et velkomstflow op med e-mail automation, segmentere dine kontakter eller opsætte simple e-mail flows som markedsfører din virksomhed.

Active Campaign indeholder populære funktioner som:​

  • Email marketing
  • Email automation
  • Opsætning af tilmeldingformular til website
  • Segmentering
  • Lead scoring
  • Site tracking
  • CRM
  • Facebook Costum Audience
  • Dynamisk content

Hvorfor skal du så bruge Active Campaign til at styre din e-mail markedsføring?

Vækst din forretning med Active Campaign

Det er ofte en udfordring for både små og mellemstore virksomheder at vælge et e-mail marketing system, som passer både til deres virksomheds nuværende behov og samtidig giver dem mulighed for at kunne skaleres deres e-mail marketing indsats på sigt.

Med Active Campagin kan du vælge at starte med deres basis værktøjer, som bl.a. giver dig mulighed for at indsamle læsere til dit nyhedsbrev, oprette e-mail lister, udsende e-mail kampagner – og når I så er klar, kan I opgradere jeres Active Campaign platform til også at indeholde marketing automation, leadscore osv., som giver jer mulighed for at måle jeres kunders adfærd og interesserer og sende automatiske e-mail flows på baggrund af dette.

God kundeservice

Hvis du har et problem eller et spørgsmål, kan du altid kontakte Active Campaign.

Hos Active Campaign har de særligt fokus på at lave fantastisk marketing automation og samtidig at deres system skal være nemt at integrere med andre systemer. Det er vanvittigt vigtigt, fordi det netop er gennem integrationen mellem din hjemmeside og Active Campaign at magien sker, når vi på baggrund af kundernes adfærd på din hjemmeside, kan sende dem det rigtigt indhold på det rigtige tidspunkt.

Nye funktioner og muligheder hver måned

Active Campaign er i konstant udvikling og der går ikke længe i mellem, at de har integreret en ny funktion i deres system.

Du kan starte med en lille pakke, som starter fra kun $15 pr måned og indeholder alle basis funktionerne. Hvis du ønsker flere funktioner feks. lead scoring, kan du opgradere til en af deres større pakker.

Hos Emailpro er vi officiel Active Campaign partner.

Hvis du er overbevist om, at din virksomhed skal bruge Active Campaign, kan du booke en afklarende samtale om, hvordan vi hos Emailpro.dk kan hjælpe dig i gang.

Tlf. 31 501 701
camilla@emailpro.dk