fbpx

Begynderkursus i Mailchimp (1 dags kursus, 10 nov. 2021 – Aarhus)

Kom godt i gang med at lave nyhedsbreve, som skaber salg i din forretning!

E-mail marketing er den mest effektive markedsføring for mange virksomheder.

Synes du, det er svært at komme i gang? Og vil du gerne have at dine e-mails både lyder godt og ser godt ud? Så er dette kursus for dig! 

I dette kursus hjælper jeg dig godt i gang med at lave nyhedsbreve i mailsystemet MailChimp.

Næste kursusdato: 10. november 2021.

​Der er begrænsede antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag.

2.499,00 DKK + moms

5 på lager

Nyhedsbreve giver dig SALG for pengene 

Vidste du, at e-mail marketing er blevet udnævnt, som den mest effektive markedsføringskanal? Det er ikke uden grund! Nyhedsbreve kan BOOSTE dit salg året rundt – også når du holder fri.  

På dette kursus tager jeg dig i hånden og lærer dig min mest effektive metode til at komme godt i gang med nyhedsbreve. Eller e-mail marketing, som jeg kalder det. For nyhedsbreve er marketing– ikke bare en nyhedsavis fra din virksomhed. Det er derfor vigtigt, at du laver nyhedsbreve, som er RELEVANTE for dine modtagere for at få succes. 

Vil du også i gang med at lave nyhedsbreve, som skaber SALG? Giv dig selv et stort forspring med dette kombinerede 1-dagskursus og workshop og spar dig selv for mange frustrationer. 

Hvem er dette kursus til? Kurset er for dig, som endnu ikke sender nyhedsbreve eller som er helt ny i MailChimp. Er du marketingmedarbejder, iværksætter eller vidensformidler og ønsker du at blive godt klædt på til at komme i gang med at lave nyhedsbreve i MailChimp? Så er dette ultimative begynderkursus spot on til dig. Jeg hjælper dig godt i gang med både opsætning af e-mail konto, lister, tilmeldingsformular og skabeloner til nyhedsbreve, så du får den bedst muligt start.

 

Kender du MailChimp?
MailChimp er det mest brugte e-mail marketing system i verden. Det bliver brugt af både små og store virksomheder, af webshops, bureauer og iværksættere. Det er gratis at komme i gang med at bruge Mailchimp, hvilket betyder, at du hurtigt kan komme i gang og ikke skal poste en stor pose penge i et system, som du endnu ikke ved, hvor ofte du kommer til at bruge. I Mailchimp har du mulighed for at opgradere din konto til et betalt abonnement, hvis du på et senere tidspunkt får mange på din mailliste eller vil i gang med e-mail automation flows. Læs mere om Mailchimp her

 

Det lærer du på kurset 

1. Få en Mailchimp konto 

Vi starter med at oprette en konto til dig i e-mail systemet, Mailchimp. Systemet er perfekt til dig, som endnu ikke sender nyhedsbreve, men som HURTIGT vil i gang med at skabe SALG i din forretning 

2. Rundvisning i MailChimp 

Jeg viser dig rundt i MailChimp, så du bliver tryg ved systemet. Jeg lærer dig, hvilke funktioner du skal fokusere på – her får du allerede et forspring i forhold til dem, som ikke er med denne dag. 

3. Modtagerlister og se, hvem der er købsparat 

Når du har oprettet din konto, lærer du at oprette en modtagerliste. Jeg viser dig også, hvilke informationer MailChimp indsamler om dine modtagere såsom hvem, der med størst sandsynlighed er parat til at købe dine produkter. Har du allerede nogle kontakter, viser jeg dig, hvordan du importerer dem. 

4. Få et tilmeldingsfelt på din hjemmeside 

Nu opretter vi et tilmeldingsformular i MailChimp, som du kan indsætte direkte på din hjemmeside. Det er en effektiv metode til at indsamle ENGAGEREDE modtagere til dit nyhedsbrev. 

5. Få en skarp nyhedsbrevs skabelon du kan genbruge 

Vi laver en skarp nyhedsbrevs skabelon, som du kan bruge hver gang du vil sende et nyhedsbrev. Så har du altid styr på layout som font, opsætning, top-banner samt en knivskarp footer i bunden af dit nyhedsbrev med alle dine oplysninger. Du lærer også om mobilvenlig opsætning – helt op til 80% af læserne åbner nemlig nyhedsbreve fra mobilen ! 

6. Opsæt din første e-mail kampagne 

Du lærer, hvilke typer af nyhedsbrevskampagner, du kan lave i MailChimp, og jeg viser dig, hvordan du opretter dem. Du bliver dermed i stand til at oprette forskellige e-mail kampagnetyper i MailChimp, som du kan bruge igen-og-igen.  

Du har nu opsat dine første nyhedsbreve. Fedt!

 

Dét kan du, når du går hjem 

✔️ Administrere en top-tunet MailChimp konto, som du kan bruge i din markedsføring HVER eneste dag 

✔️ Lave skabeloner til dine nyhedsbreve, så dit layout altid er skarpt og indbydende 

✔️ Navigere sikkert rundt i de vigtigste funktioner i MailChimp 

✔️ Opsætte e-mails og indsamle modtagere til dit nyhedsbrev 

✔️ Dykke ned i MailChimps data, så du kan udpege engagerede, købsparate læsere 

✔️ Aflæse dine e-mail statistikker (åbningsrate, klikrate, konverteringsrate)  

 

Kom godt i gang med nyhedsbreve i MailChimp

Med denne pakke kommer du godt i gang med at sende dine første nyhedsbreve. Du tager de første mange små skridt med at sende nyhedsbreve på KUN én dag.

Skridt som eller kan tage flere uger eller måneder at komme igennem, når du er nybegynder. Og du kan løbende spørge mig til råds, så du sikrer, at dine første nyhedsbreve bliver en succes.  

Vi er max 5 deltagere på holdet. På den måde er godt tid til at stille spørgsmål og vi holder god Corona-afstand.

100% tilfredshedsgaranti – hvis du et døgn efter kurset ikke synes, at du har lært én eneste ny ting, får du alle penge retur.  

 

Er du klar?

JA! Jeg vil have en top-tunet MailChimp konto og sende nyhedsbreve, som skaber SALG! 

Kom med onsdag 10. nov 2021.

Din investering i at blive klædt på til at sende nyhedsbreve i Mailchimp er

DKK 2.499,- eksl. moms.

Ja tak, jeg er klar!

 

Vent, det var ikke det hele. For oveni får du 2 superfede bonusser: 

 

Bonus 1: Tjeklisten, som gør dit arbejde let og overskueligt

Du får min tjekliste til at komme i gang med at arbejde med nyhedsbreve. Med tjeklisten sikrer du, at du kan holde styr på dine tanker undervejs på kurset og ved, hvor langt du er nået i dit arbejde med at sende nyhedsbreve. Det betyder, at du hurtigere kommer i gang med at sende nyhedsbreve og får succes med det. 

 

Bonus 2: Få personlig feedback på dit nyhedsbrev

Du får en eksklusiv mulighed for at få min personlige feedback på dit første nyhedsbrev. Jeg giver dig feedback og sparring på dit nyhedsbrev, så du kan gøre dine fremtidige nyhedsbreve ENDNU bedre. VÆRDI 1500,-  

 

Slå til nu og kom med på det ultimative begynderkursus i MailChimp!

Ja tak, jeg er klar!

 

​Praktisk info

  • Kursusdato: 10. november 2021
  • Kurset afholdes fra kl. 9.00 – 15.00
  • Der vil blive serveret kaffe/te/vand/snacks og sandwich til frokost
  • Max 5 deltagere på hvert hold, så vi tager hensyn til Covid19 og du får god tid til dine spørgsmål
  • Tag din kollega med og få 20% rabat i kollega-rabat
  • Jeg kontakter dig før kursusstart for at tilrettelægge kurset efter dine behov
  • ​Adressen er: ​Vestermarken 1, 8260 Viby J. (5 min fra E45 afkørsel, 10 min fra Aarhus C.)
  • ​Gratis parkering
  • ​Bybus nr. 11 går lige til døren. Stå af ved stoppested Råhøjparken.
  • Hvad du skal medbring: Din computer

Har du spørgsmål til kurset?

Hvis du har spørgsmål til kurset, så tøv ikke med at sende en mail til camilla@emailpro.dk. Eller kontakt mig her

 

Underviseren er Camilla Dudzinski Nielsen ejer af e-mail marketing bureauet Emailpro. ​

Ekspert i e-mail marketing med 10+ års professionel erfaring. ​De seneste 10 år har jeg hjulpet virksomheder som ILVA, IDEmøbler, Salling Group, Krifa og Valsemøllen med at skabe fantastiske e-mails, som er personaliserede, har en høj åbningsrate og konverterer til salg. ​

Jeg er certificeret Mailchimp partner og vild med Mailchimp, fordi det er nemt at bruge, du kan lyn-hurtigt sætte en e-mail op til udsendelse – og så er det gratis at komme i gang. Du kan læse mere om mig her