fbpx

Skift trygt til Klaviyo

Klaviyo konsulent

Det kræver overblik at skifte email platform. Hos Emailpro har vi den ekspertise og stor erfaring, der sikrer dig en tryg migrering til Klaviyo.

Vi har gjort det mange gange, og den erfaring sikrer dig et vellykket skifte. Kom trygt over på den førende email platform – skift til Klaviyo.

Vores erfaring sikrer et vellykket resultat

Vi har hjulpet mange kunder med at skifte fra Mailchimp til Klaviyo, og derfor er vi sikrer på, at vi også kan hjælpe dig.

Vælg Emailpro fordi:

  • Vi laver hele setup’et for jer, så det er køreklart til jer
  • Vi laver en plan og overholder deadline
  • Vi laver listevask, så jeres inaktive subscribers ikke bliver overført
  • Vi sikrer at jeres subscriber data bliver overført til Klaviyo
  • Vi er certificeret Klaviyo partner
Klaviyo konsulent master silver partner

Derfor skal I skifte til Klaviyo

Klaviyo
E-mail marketingsystemet Klaviyo er designet til at skabe salg i din forretning.

1. Skab mere salg
Klaviyo er den førende email platform til ecommerce og er særlig egnet til Shopify. Ofte stiger den procentvise andel af omsætningen fra jeres nyhedsbreve, fordi der er mange flere muligheder for automation flows og salgs-features som f.eks. back-in stock og price-drop emails.

2. Få flere subscribers – både email og SMS
Klaviyo har indbygget lead-generings features, som kan hjælpe jer med at få flere subscribers på en nem og hurtig måde. Byg nemt og hurtigt avanceret pop-ups, slide-ins osv. med de ready-to-go templates designet for høj konvertering. Med Klaviyo kan du også opsamle telefonnumre og sende kampagnebudskaber ud via SMS.

3. Få jeres data med
Ved skiftet fra f.eks. Mailchimp til Klaviyo får I data med, f.eks. Open rates, Click rates, Lister, subscribers, og subscriber rating. Vi overfører eksisterende data så I bevarer historikken og engagement på jeres subscribers. På denne måde sikrer I værdifuld viden om jeres modtagere.

4. Integration til de bedste
Klaviyo har plug-and-play integration til hundredvis af 3. parts systemer, som giver jer en masse ekstra muligheder og kommer foran konkurrenterne. Af de største integrationer kan nævnes Shopify, Magento, Woocommerce, Gorgias, Custimy, Funnel, Facebook, NiftyImages, Sleeknote, Raptor, ShopOrama, Trustpilot, Zendesk og mange mange flere.

5. Glad for jeres email template?
Er I glade for jeres email templates og layout, men ikke tilfredse med jeres nuværende email platform, så flyt til Klaviyo. Vi overfører de eksisterende templates og layout til Klaviyo, så I er køreklar på den nye platform indenfor kort tid og jeres modtagere vil aldrig se en forskel.

Hvad kan Klaviyo?

Ønsker du at bruge data på tværs af platforme, så er Klaviyo klart at foretrække frem for eksempelvis Mailchimp.

Med Klaviyos ”dynamiske produkt feed”, som automatisk opdaterer dine produkter i dine mails, når du opdaterer informationerne i din webshop, er dine nyhedsbreve godt rustet til ecommerce.

Mere end 32.000 virksomheder bruger Klaviyo som deres e-mail marketing platform.

Er Klaviyo det rette match for dig?

Klaviyo

Vælg et system, som er skræddersyet til ecommerce

Har du en ecommerce virksomhed, så er Klaviyo med stor sandsynlighed det rette match for dig!

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere, så book en afklarende samtale, og få svar på, om Klaviyo er det rette match for dig.