fbpx
content marketing praktikant

Content marketing praktikant

Vil du prøve kræfter med online markedsføring i en lille virksomhed med stort vækstpotentiale? Og ønsker du et spændende og lærerigt praktikforløb, hvor du har mulighed for at anvende din viden i praksis? Kom i praktik hos Emailpro – vi søger en motiveret content marketing praktikant til vores kontor i Viby J.

Emailpro hjælper virksomheder med e-mail marketing og e-mail automation. Vi hjælper kunder som KnowledgeCotton Apperal, Nordic Seaplanes, Valsemøllen, Karamel Kompagniet og mange flere med at vækste deres salg med e-mail marketing.

I din praktik periode kommer du blandt andet til at arbejde med:

  • Content produktion (til nyhedsbreve, sociale medier, vores blog)
  • Udarbejdelse af pop-ups, freebies, e-bøger mv.
  • Skrive blogindlæg om markedsføring
  • Søgeordsanalyser og produktion af SEO-tekster

Alt sammen i samarbejde med resten af teamet.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse inden for f.eks. online markedsføring, ecommerce eller kommunikation.

Derudover forventer vi, at du:

  • Brænder for at skabe fængende content
  • Har flair for at skrive i et letforståelig og friskt sprog
  • Du er positiv, nysgerrig og har masser af gå på mod
  • Er selvkørende, struktureret og ansvarsbevidst

Hvad får du?

Som content marketing praktikant hos Emailpro får du et spændende praktikforløb med stor indflydelse på din hverdag. Du udvikler dine kompetencer inden for content produktion og bliver klædt godt på til en fremtidig karriere inden for online markedsføring.

Lyder praktikken som noget for dig?

Så send din skriftlige ansøgning eller videoansøgning samt dit CV eller Linkedin profil til camilla@emailpro.dk og skriv ’Content marketing praktikant’ i emnefeltet.

Praktikforløbet varer typisk 3-6 måneder og er ulønnet. Vi sidder i et kontorfællesskab i Viby J. sammen med en masse søde mennesker fra mange forskellige brancher.

Der vil være tid til, at du kan skrive din eventuelle praktikopgave og eksamen ifm. praktikken.

Har du spørgsmål til stillingen som Content marketing praktikant, er du velkommen til at kontakte Camilla Dudzinski Nielsen på camilla@emailpro.dk eller 31 501 701.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Læs mere om Emailpro.