fbpx

Krifa

Krifa er fagforening og a-kasse i ét med 192.000 medlemmer. Organisationen har hovedkontor i Aarhus med 15 afdelinger over hele landet. Krifa hjælper deres medlemmer med alle dele af deres arbejdsliv og jobsituation. 

Udfordring
Krifa havde allerede ved samarbejdet start et rigtigt flot e-mail automation setup, men de ønskede yderligere hjælp til deres kommunikation til nuværende og kommende medlemmer via e-mailkanalen.

Løsning
Jeg har understøttet Krifas arbejde med personaliseret e-mail markedsføring og e-mail automation til både eksisterende medlemmer og kommende medlemmer på baggrund af deres adfærd og andre data. Jeg har hjulpet med såvel opsætning af blast e-mails som avanceret e-mail automation flows på tværs af kanaler. Jeg har desuden hjulpet Krifa med at strukturere deres kommunikation via et årshjul, som bidrager til at sikre relevans.

Om samarbejdet

“Alle opgaverne er løst med stor faglig dygtighed og på fuld tilfredsstillende vis. Camilla blev hyret ind til at flytte os videre og det er lykkes. Hun kom med 9 års faglighed med content marketing primært via mail-kanalen og det har vi nydt godt af. Camilla er glad og positiv. Hun er social og en teamplayer. Samtidig er hun meget resultatorienteret, hvilket er en god kombination.”

★★★★★

Digital chef hos Krifa,
Henri Brorson

Jeg kan absolut anbefale Camilla, hvis du skal have sat en emailkampagne op eller have lavet et automatiseret flow. I Krifa bruger vi programmet Agillic, men hun behersker også andre systemer og en særlig force er, at hun kender mekanikken bag marketing automation. Hun har forståelse for, hvornår det giver mening med et almindeligt nyhedsbrev og hvornår man skal bruge et flow. Desuden er hun tidsrealist og god til at prioritere i opgaver. Til sidst men ikke mindst er hun positivt og et dejligt menneske at arbejde sammen med.”

★★★★★

Marketing automation konsulent hos Krifa,
Katrine Hulgaard Stoustrup