fbpx

Nanna Cecilie
Bredsdorff

Psykoterapeuten skaber loyalitet og tillid med et automatiseret velkomstflow

Åbningsrater på op til 63%
Klikrater på op til 10%

Psykoterapeut og coach Nanna Cecilie Bredsdorff er specialist i diabetes og andre kroniske sygdomme. Hun tilbyder psykoterapeutisk diabetesbehandling gennem en blanding af samtaleterapi, kropsterapi og coaching og guider sine klienter til, hvordan de lever bedre med diabetes.

Udfordring
Nanna kontaktede mig, fordi hun havde behov for at få designet en e-mail skabelon og opbygget et automatiseret velkomstflow til at byde nye modtagere af hendes nyhedsbrev velkommen. Derudover ønskede hun i forbindelse med udsendelsen af nyhedsbreve at få segmenteret sin e-mailliste.

Tillid er et nøgleord for konsulenter og behandlere

Som behandler skal du ikke kun tilbyde fantastiske konsultationer, du skal først vinde dine kunders tillid. Her er det essentielt at fortælle, hvem du er, og hvad du står for. Derfor blev Nannas velkomstflow bygget omkring følgende mål: Modtagerne skulle lære Nanna og hendes services at kende. Samtidig skulle de fornemme, at Nanna er en kompetent, tillidsfuld og seriøs behandler.

Velkomstflow med åbningsrate på op til 63%
Emailpro byggede et velkomstflow om Nanna og hendes konsultationer med åbningsrater på op til 63% og klikrater på op til 10%. Et flot resultat med åbnings- og klikrater langt over gennemsnittet.

Hvad indeholder velkomstflowet?
I første e-mail fik de nye modtagere en kostguide specielt til personer med diabetes. Guiden fungerer som lead magnet og motivationsfaktor til at tilmelde sig Nannas nyhedsbrev. I velkomstflowets e-mails lærer nye modtagere Nanna og hendes behandlingstilgang at kende. Call-to-action-knapper viser læserne ind på hjemmesiden, hvor de kan læse mere om Nanna og de forskellige konsultationer, hun tilbyder.

Resultat
Nannas nye e-mail skabelonen kom til at matche udtrykket på hendes hjemmesiden og den røde tråd i hendes markedsføring generelt for på den måde at skabe genkendelighed hos læseren. Nanna havde i en periode kørt en leadannonce og jeg opsatte derfor et velkomstflow til at understøtte kunderejsen. Velkomstflowet sørgede for at fastholde de nye leads, skabe loyalitet og konvertere de potentielle klienter til betalende klienter.

Om samarbejdet

“Jeg fik Emailpro anbefalet og jeg vil også klart anbefale Emailpro. Primært fordi Camilla er dygtig – og så fordi det er så behageligt at arbejde sammen med hende. Jeg oplevede Camilla som meget lydhør. Det er en fornøjelse at kommunikere med hende. Og så løser hun jo bare opgaven!”

★★★★★

Nanna Cecilie Bredsdorff,
ejer af nannabredsdorff.dk