Nanna Cecilie
Bredsdorff

Psykoterapeuten fastholder nye leads og skaber loyalitet med et automatiseret velkomstflow

Psykoterapeut og coach Nanna Cecilie Bredsdorff er specialist i diabetes og andre kroniske sygdomme. Hun tilbyder psykoterapeutisk diabetesbehandling gennem en blanding af samtaleterapi, kropsterapi og coaching og guider sine klienter til, hvordan de lever bedre med diabetes.

Udfordring
Nanna kontaktede mig, fordi hun havde behov for at få designet en e-mail skabelon og opbygget et automatiseret velkomstflow til at byde nye modtagere af hendes nyhedsbrev velkommen. Derudover ønskede hun i forbindelse med udsendelsen af nyhedsbreve at få segmenteret sin e-mailliste.

Resultat
Nannas nye e-mail skabelonen kom til at matche udtrykket på hendes hjemmesiden og den røde tråd i hendes markedsføring generelt for på den måde at skabe genkendelighed hos læseren. Nanna havde i en periode kørt en leadannonce og jeg opsatte derfor et velkomstflow til at understøtte kunderejsen. Velkomstflowet sørgede for at fastholde de nye leads, skabe loyalitet og konvertere de potentielle klienter til betalende klienter.

Om samarbejdet

“Jeg fik dig anbefalet og jeg vil også klart anbefale dig. Primært fordi du er dygtig – og så fordi det er så behageligt at arbejde sammen med dig. Jeg oplevede dig som meget lydhør. Det er en fornøjelse at kommunikere med dig. Og så løser du jo bare opgaven!”

Nanna Cecilie Bredsdorff,
ejer af nannabredsdorff.dk